Betöltés...

Serial Cleaners (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.609 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Serial Cleaners egy egyjátékos, lopakodós-akciós, bűnügyi játék, amelyben felváltva játszhatsz négy különc maffiatisztítót, akik a legvéresebb munkákat vállalják el a gondtalan 1990-es években. Ahogy a történeteik részletei már nem egyeznek, az együttműködésük mögött meghúzódó csúnya igazság kezd feltárulni. Ami egy évtizednyi közös történelem ünneplésének indul, lassan feszült és veszélyes patthelyzetbe torkollik... Ha másképp emlékszel a kilencvenes évekre, akkor a piszkos munkájuk az oka.



Problémákat oldj meg, ne rejtvényeket

Utcai okosság, nyers erő, élvonalbeli technikai képességek vagy a jó öreg, hagyományos trükkök: mindegyik lehetővé teszi, hogy egy hasonló akadályt egészen másképp oldj meg. Használd a lopakodást, a felfedezést és a gyorsaságot, ahogy a helyzet és az általad preferált tapasztalat azt indokolja.



Mozogj hang nélkül. Takaríts érzelmek nélkül

Tisztelgés a 90-es évek filmművészete előtt - Tarantino klasszikusaitól kezdve a kultikus krimiken át a B-filmes akciófilmek kedvenceiig - a Serial Cleaners újrakeveri az ismerős helyszíneket, karaktereket és jeleneteket, hogy saját, egyedi módon mutassa be a színes optimizmussal teli évtizedet... és az alatta megbúvó mocskot.



Találkozz velük életük egy nagyon furcsa időszakában

Négy karakter, négy nézőpont, négy játékstílus. Válaszd ki az utadat a nem lineáris történetben, kiválasztva a narratíva azon részét, amelyet legközelebb hallani szeretnél, majd közelítsd meg az egyes küldetéseket olyan óvatosan vagy szemtelenül, ahogyan neked tetszik. Szabadulj meg a holttestektől és egyéb terhelő bizonyítékoktól, hogy még az új évezred beköszönte előtt letöröld az évtizedet!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Serial Cleaners (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: