Betöltés...

Fate/Samurai Remnant: Digital Deluxe Edition (EMEA) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 38.510 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Fate/Samurai Remnant: Digital Deluxe Edition tartalma:

- Fate/Samurai Remnant alapjáték

- Digitális artbook

- Digitális játékzene

- Season Pass

- 3 bónusz kiegészítő epizód

- Season Pass bónusz tárgy: Hallowed Relic Sword Mountings kardhüvely





A Fate-franchise során egy úgynevezett mesterből és egy Servant nevű hősies szellemből álló duók harcolnak egymással a Holy Grail Wars háborúban, melynek eredményeként a győztes duó egy olyan ősi ereklyét kap, amely képes kívánságokat teljesíteni. A Fate/Samurai Remnant a Keian-korszak negyedik évében, az Edo-korabeli Japánban játszódik. Több évtized telt el egy viharos, véráztatta korszak vége óta, és miközben az emberek végre békét és nyugalmat élvezhetnek, az árnyékban kibontakozik a hét Master-Servant duó közötti csata, a Waxing Moon Ritual. A játék hőse, Miyamoto Iori, egy Asakusa városában élő fiatalember, aki Saber nevű szolgájával az oldalán ennek a harcnak a közepén találja magát, amint azért küzdenek, hogy ők legyenek az utolsó duó, és ezáltal megkaparintsák a Waxing Moon Vessel nevű, kívánságokat teljesíteni képes tárgyat.



A Master és a Servant közösen harcolnak

Miyamoto Ioiri egy Master, aki a Niten Ichiryu kardvívó stílust sajátította el. Az ő Servant társa Saber, aki emberfeletti erővel rendelkezik. A harcok során a játékosok utasíthatják a Servant karaktert, hogy az erős mágikus támadásokkal támadja az ellenfelet, vagy akár saját maguk közvetlenül is átvehetik az irányítást Saber felett, hogy úgy támadják meg az ellenséget. A játék új, dinamikus csatajelenetei új szintre emelik az akciót, amelyet a sorozat minden rajongójának látnia kell!



Fedezd fel Edo városát

A játék során a játékosok felfedezhetik a sorházakkal, szamurájlakásokkal és bordélyházakkal teli Edo városát. Számos ember jön-megy a város utcáin, valamint jellegzetes japán vonásokkal rendelkező karakterek is megelevenednek itt. Miközben a játékosok a Waxing Moon Ritual történetét követik nyomon, kapcsolatba léphetnek a város különböző karaktereivel és állataival, felfedezhetik a különböző területeket, és kihívások széles skálájával nézhetnek szembe, miközben a legújabb Holy Grail War során a túlélésért küzdenek!



Rogue Servant karakterek

Edo városában találkozhatsz Rogue Servant karakterekkel. Ha elmélyíted velük a kapcsolatodat és köteléket alakítasz ki velük, megbízható szövetségesekké válhatnak számodra, akik nagy erejükkel segíthetnek téged utad során, mivel melletted harcolhatnak a harcok során, vagy akár még közvetlenül is átveheted fölöttük az irányítást. Páratlan erejükkel legyőzhetsz minden ellenséget, aki az utadba áll.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Fate/Samurai Remnant: Digital Deluxe Edition (EMEA) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: