Betöltés...

New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 28.702 Ft



A JÁTÉKRÓL A New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition tartalma:

- New Tales from the Borderlands teljes játék

- Tales from the Borderlands teljes játék





Csinálj üzletet a káoszból

Promethea állandóan háború sújtotta metropoliszában te irányítod Anu, Octavio és Fran karakterét életük legrosszabb napján. Segíts ennek a három szerethető lúzernek, ahogy megpróbálják megváltoztatni a világot (és talán meg is menteni azt)! Szállj szembe egy bolygóinvázióval, egy kegyetlen Vault Monsterrel és egy kőszívű kapitalistával ebben a filmszerű, izgalmas játékban, ahol a fejlesztőktől már megszokott módon a döntéseid hatással vannak a történetre, befolyásolják azt. Ismerkedj meg a szerencsétlenekből álló szedett-vedett bandával, bérgyilkos robotokkal és beszélő fegyverekkel a csúcsra vezető utad során!



Három szerethető lúzer szerencsétlen története

Kövesd és irányítsd a játék három lúzer, de szerethető karakterének – Anu, Octavio és Fran – sorsát. Mivel nincs vesztenivalód, ezáltal mindent elnyerhetsz, amit szeretnél, így küzdd és verekedd magad végig ezen az izgalmas, ötrészes történeten, amely tele van fegyverek gorillákkal, túlvilági szörnyekkel, na meg finom tacókkal.



Egy különleges, filmes kaland

A Borderlands világa nem csak a Vault Hunter szerencsevadászok, hanem pszichopaták és fegyvercégek vezérigazgatóinak is az otthona – tele van lecsúszott és elnyomott, rettenthetetlen civilekkel, akik csak boldogulni próbálnak. A visszatérő új arcok sokasága – köztük egy komikus ambíciókkal rendelkező bérgyilkos robot, és egy szokásosnál kevésbé vérszomjas bandita – garantálja, hogy mind a régi, mind az új játékosok jól fognak szórakozni.



A döntéseid befolyásolják a történetet

A döntéseid határozzák meg, hogy hogyan ér véget a történet – és ez váratlan befejezésekhez is vezethet. Legyen szó Anu egy olyan univerzumról való elképzeléséről, ahol a fegyverkereskedelmen túl más termékek piaca is virágzik, Octavio hírnévről és gazdagságról szóló álmairól, vagy Fran fagyos bosszúvágyáról – a sikerük, vagy bukásuk csak rajtad áll!







Tales from the Borderlands

A Tales from the Borderlands a Telltale Games ötrészes, epizódikus játéka, a fejlesztőktől már megszokott játékmeneti megoldásokkal és történetorientált cselekménnyel. A játék a Borderlands-univerzumban, Pandora könyörtelen bolygóján játszódik, a Borderlands 2 és a Borderlands 3 eseményei között, és jellemző rá a Borderlands játékok egyedi humora.



A Borderlands univerzumában játszódó, közkedvelt, döntéseid által irányított narratív kaland visszatért!

A Borderlands 2 és a Borderlands 3 között játszódó Tales from the Borderlands két megbízhatatlan mesélőt követ, egy kapzsiságból fakadó, de nagyságra hivatott küldetésen. A Telltale Games játékaitól már megszokott módon a döntéseid hatással vannak történetre, befolyásolják azt, ezáltal minden játékos végigjátszása egyedi és különleges. Tapasztald meg a döntéseid előre nem látható következményeit, amelyek a nevetségestől a szívbemarkolóig terjednek.



Fedezd fel Pandora halálos bolygóját Rhys, egy céges alkalmazott szerepében, aki arra törekszik, hogy a hírhedt Handsome Jack helyébe lépjen a Hyperion vállalat élén, és Fiona szerepében, aki pedig egy okos szélhámos, aki szinte mindenből képes kidumálni magát. Amikor egy gyanús üzlet balul sül el, a két főszereplő kénytelen összefogni a jussukért, és utuk során kegyetlen gengszterekbe, kannibál banditákba és a rémisztő vadvilágba botlanak. Hogyan irányítod cselekedeteiket a pandorai dicsőségért folyó őrült hajszában?



- Tartalmazza a Tales from the Borderlands mind az öt epizódját.

- Éld át a történetet a két nagyon különböző főhős szemszögéből: a Hyperion lakáj Rhys, és a gyors észjárású szélhámos Fiona szerepében.

- Minden döntésed hatással van a történetre, ezáltal kedved szerint alakíthatod a karakter közötti kapcsolataidat és a történet menetét.

- Tapasztald meg Pandorát és Heliost a hétköznapi lakosok szemével, humorral és drámával minden sarkon.

- Fuss össze ismerős arcokkal a Borderlands sorozatból, és ismerj meg új barátokat, mint Rhys legjobb tesója, Vaughn vagy Fiona élelmes húga, Sasha.

- Légy szemtanúja hősök és gonoszok sorsának egyaránt a Borderlands kánon eme kihagyhatatlan fejezetében.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: