Betöltés...

Total War: Three Kingdoms (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.737 Ft





A JÁTÉKRÓL



A Total War: THREE KINGDOMS az első a többszörösen díjnyertes stratégia sorozatban, amely epikus konfliktust hoz létre újra az ókori Kínában. A Total War: THREE KINGDOMS a hősök és a legendák korában ötvözi a lebilincselő, körökre épülő kampányjátékot a birodalomépítésről, az államkészítésről és a hódításról a lenyűgöző valós idejű csatákkal.

Kína 1907 -ben

Üdvözöljük a legendás hódítás új korszakában.

Ez a gyönyörű, de összetört föld új császárt és új életmódot követel. Egyesítse Kínát uralma alatt, kovácsolja meg a következő nagy dinasztiát, és építsen örökséget, amely évszázadokon át tart.

Válasszon a 11 legendás hadvezérből álló szereplők közül, és hódítsa meg a birodalmat. Szervezzen hősies karaktereket, hogy segítse ügyét, és uralja ellenségeit katonai, technológiai, politikai és gazdasági fronton.

Erőteljes barátságokat fog kialakítani, testvéri szövetségeket kötni, és kiérdemli ellenségei tiszteletét? Vagy inkább árulást követ el, szívszorító árulásokat okoz, és a nagy politikai cselszövés mestere lesz?

A legendádat még meg kell írni, de egy biztos: dicsőséges hódítás vár.

Jellemzők



Az ókori Kína újjáéledt

Kína legnagyobb legendái

Gunaxi rendszer

Művészi tisztaság

Valós idejű és körökön alapuló harmónia


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Total War: Three Kingdoms (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: