Betöltés...

NBA 2K23 (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 46.677 Ft



A JÁTÉKRÓL Bizonyítsd be magad a világ legjobb játékosai ellen és mutasd meg mire vagy képes!



Bizonyítsd be a tehetséged

Állj a helyzet magaslatán és hozd ki magadból a teljes potenciált az NBA 2K23-ban. Bizonyítsd magad a világ legjobb játékosai ellen és mutasd meg tehetségedet a MyCareer-ben. Párosítsd a mai All-Star-okat időtlen legendákkal a MyTeam-ben. Építsd fel saját dinasztiádat a MyGM-ben, vagy vidd új irányba az NBA-t a MyLeague-ben. Vegyél részt NBA- vagy WNBA-csapatokkal a játékban és tapasztald meg az élethű játékmenetet. Hogyan fogsz válaszolni a hívásra?



Egy epikus utazás vár rád

Indulj el egy fergeteges kosárlabda-utazásra egy tágas cirkáló fedélzetén, amely érintetlen pályákkal, festői kilátással és egy hajónyi jutalommal van felszerelve számodra és a MyPlayer-ed számára. Ráadásul a parti kirándulások során még több felfedeznivaló vár rád.



A Jordan Challenge visszatér

Lépj vissza az időben a korszakra jellemző látványvilággal, amely megörökítette Michael Jordan felemelkedését a főiskolai szenzációból globális ikonná a karrierjét meghatározó dominanciáját megörökítő, magával ragadó Jordan-kihívásokkal. Vedd fel a cipőjét, hogy újrateremtsd másvilági statisztikáit és ikonikus utolsó dobásait, miközben első kézből hallhatod azok beszámolóit, akik tanúi voltak annak, ahogyan a kezdő sztárból kosárlabdázó legendává érett.



Építsd fel a csapatodat

Labdázz korlátok nélkül, ahogy összegyűjtöd és összeállítod a MyTeam-ben bármelyik korszak legendás tehetségének csapatát. Domináld a parkettet minden szezonban és keltsd életre elképzeléseidet a testreszabási eszközök széles skálájával, hogy megteremtsd a tökéletes kinézetet a tökéletes kezdő ötösöd számára.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "NBA 2K23 (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: