Betöltés...

Paradox Grand Strategy Collection (Digitális kulcs - PC)

Ár: 50.106 Ft





A JÁTÉKRÓL



5 elemet tartalmaz : Hearts of Iron IV, Stellaris, Crusader Kings II, Europa Universalis IV, Imperator: Rome

Keresztes királyok II

Lehet, hogy a sötét középkor a végéhez közeledik, de Európa még mindig zűrzavarban van. Apró urak harcolnak a körülzárt királyok ellen, akik küzdenek azért, hogy megszerezzék az irányítást széttöredezett birodalmaik felett. A pápa keresztes hadjáratra szólít fel, hogy megvédje a szentföldi keresztényeket, még akkor is, ha nem hajlandó lemondani a püspökök befektetéseinek - és gazdagságának - ellenőrzéséről. Most van itt a nagyság ideje. Bővítse demesne -jét és biztosítsa dinasztiája jövőjét. Töltse fel a kasszáját, nevezzen ki vazallusokat, irtsa ki az árulókat és az eretnekeket, vezessen be törvényeket, és lépjen kapcsolatba több száz nemessel, mindegyiknek saját programjával.

Egy jó úrnak mindig szüksége lesz barátokra, akik támogatják őt. De vigyázz, mivel a hűséges vazallusok gyorsan keserű riválisokká válhatnak, és néhányan talán nem olyan megbízhatóak, mint amilyennek látszanak ... Készülj fel, és növeld a tekintélyedet, amíg a világ féltve nem suttogja a nevedet. Megvan, mi kell ahhoz, hogy keresztes király lehessen?

A Crusader Kings II a világtörténelem egyik meghatározó korszakát fedezi fel a Grand Strategy mesterei által készített élményben. A középkori Európa megelevenedik ebben a lovagok, sémák és trónok epikus játékában ...

Europa Universalis IV

Az Europa Universalis IV birodalomépítő játék egy nemzet irányítását adja, amely végigvezeti az éveket annak érdekében, hogy egy domináns globális birodalmat hozzon létre. Irányítsd nemzetedet évszázadokon át, páratlan szabadsággal, mélységgel és történelmi pontossággal. Az igazi felfedezés, kereskedelem, hadviselés és diplomácia életre kel ebben az epikus címben, amely gazdag stratégiai és taktikai mélységgel rendelkezik.

A Hearts of Iron III

A győzelem kéznél van! Az a képessége, hogy vezesse nemzetét, a legfőbb fegyvere, a Hearts of Iron IV stratégiai játék lehetővé teszi, hogy bármely nemzet irányítását átvegye a második világháborúban; a világtörténelem legvonzóbb konfliktusa.



A csatatér szívétől a parancsnoki központig vezeti nemzetét a dicsőségre és a háborúra, tárgyalhat vagy támadhat. Te tartod a hatalmat, hogy megdöntsd a második világháború egyensúlyát. Itt az ideje, hogy megmutassa képességét, mint a világ legnagyobb katonai vezetője. Újraéled vagy megváltoztatod a történelmet? Megváltoztatja a világ sorsát azáltal, hogy mindenáron győzelmet ér el?

Imperátor: Róma

Sándor. Hannibal. Caesar. Ezek a nagy emberek és hozzájuk hasonló tucatok alakították egy kontinens sorsát. Hatalmas királyok, okos tábornokok és leendő istenek nyomot hagytak az ókori Földközi-tengeren. E tenger környékén a szorosan összetartozó nemzetek heves harcban próbálták ki erejüket és erényeiket egymás ellen, kulturális és politikai örökségük mára elválaszthatatlan attól, amit nyugati civilizációként értünk. De semmi sem volt garantált. Meg tudod változtatni a történelem menetét az Imperator: Rome -ban? Most a Punic Wars tartalomcsomagot is tartalmazza.



Imperator: Rome a Paradox Development Studio legújabb nagystratégiai címe. A zűrzavaros évszázadokban játszódik, az Alexander utódbirodalmaitól keleten a Római Birodalom megalapításáig, az Imperator: Romemeghívja Önt, hogy felelevenítse a klasszikus kor birodalomépítésének látványosságát és kihívásait. Kezelje lakosságát, tartsa szemmel az árulást, és tartsa meg hitét isteneivel.

Stellaris

Készüljön fel a fajok sokaságának felfedezésére, felfedezésére és interakciójára, miközben a csillagok között utazik. Alakítson galaktikus birodalmat tudományos hajók kiküldésével felmérésre és felfedezésre, míg az építőhajók állomásokat építenek az újonnan felfedezett bolygók körül. Fedezze fel az eltemetett kincseket és a galaktikus csodákat, miközben irányt forgat társadalma számára, korlátokat és fejlődéseket teremtve felfedezőinek. Szövetségek jönnek létre és háborúkat hirdetnek.

Mint minden nagystratégiai játékunk, a kaland is idővel fejlődik. Mivel az ingyenes frissítések minden aktív Paradox játék részét képezik, tovább bővítheti és bővítheti birodalmát új technológiákkal és képességekkel. Mit talál a csillagokon túl? Erre csak te tudsz válaszolni.

Imperátor: Róma

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Paradox Grand Strategy Collection (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: