Betöltés...

Disgaea 7: Vows of the Virtueless

Ár: 40.242 Ft



A JÁTÉKRÓLA Disgaea visszatért, és jobb, mint valaha a Disgaea 7: Vows of the Virtueless című résszel! Csatlakozz Fujihoz, aki a megváltás veszélyes útjára indul, és ismerd meg a Disgaea-sorozatban újdonságnak számító, egyedülálló funkciókat!



Egy újabb, és még jobb Disgaea

Hinomoto démoni birodalma változik, és a nemes harcosok napjai meg vannak számlálva. A felfordulásba belekeveredve a lusta szamuráj Fuji és a bushido rajongó Pirilika valószínűtlen szövetségesekre találnak egymásban, miközben felveszik a harcot a zsarnoki rendszer ellen, és megismerik a becsület és a megváltás valódi jelentőségét! Vágj bele egy epikus SRPG kalandba, amely tele van olyan új funkciókkal, mint a Jumbification, a Hell Mode, az Item Reincarnation, az új és továbbfejlesztett automatikus csata funkcióval és az online rangsorolt csaták! Még a saját csapatodat is testre szabhatod a több mint 40 karakterosztályból álló robusztus listával. A Disgaea 7: Vows of the Virtueless nagyobb és jobb, mint valaha!



A harc a maximumon

A Disgaea 7: Vows of the Virtueless tele van olyan új funkciókkal, mint a Hell Mode, az Item Reincarnation és a Jumbification, amelyek által a karaktereid szuper nagy méretűvé nőjenek és hatalmas sebzést okozzanak az ellenfeleknek! Mindezek mellett az egyes szakaszok sikeres teljesítésével feloldhatod az új és továbbfejlesztett automatikus csata funkciót, valamint próbára teheted a csapatodat az online rangsorolt csaták során.



Szövetségesek

Több mint 40 különböző karakterosztály közül választhatsz, így a csapatodat úgy szabhatod testre, hogy az mindig alkalmazkodjon a folyamatosan változó, különböző csatákhoz. A harci lehetőségek ennyi karakterosztállyal végtelenek, és 4 olyan új karakterosztály is megtalálható a játékban, mint a Maiko, a Bandit, a Zombie Maiden és a Big Eye!



A harcosok világa

A feudális Japán által inspirált Disgaea 7 világa az ősi és modern történelemből egyaránt merít, így egy egyedi és különleges világban gyönyörűen mesél el egy, a megváltásról szóló történetet.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Disgaea 7: Vows of the Virtueless" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: