Betöltés...

The Catch: Carp & Coarse (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.167 Ft



A JÁTÉKRÓL



Készen állsz, vársz ... A zsinór szigorodik, riasztása sikít, a hal be van kapcsolva és megkezdődik a csata!



Vegyen részt egy életen át tartó vadászatban, miközben szörny méretű halakat céloz és üldöz az egész világon. 35 vadászfajtával meg kell dolgoznia stratégiáját, készségét és taktikáját, hogy minden főnök halat elkapjon minden helyszínen. Türelem és adrenalin is kell a sikerhez, amikor a horgászhelyet gondosan kiválasztja a napszak, az időjárási viszonyok és a tökéletes felszereltség alapján, mielőtt kivetné magát a vízbe, hogy harcoljon és elkapja ezeket a megfoghatatlan lényeket.



A fogásról van szó.



FŐBB JELLEMZŐK:



GO FAJVADÁSZAT

35 különböző fajta reálisan befogott hal, saját egyedi viselkedésével és csali preferenciáival várja Önt. Minden taktikára és felszerelésre szükség lesz, hogy mindet elkapja, amikor a fajok úszó horgászatától kezdve halad a rudak, a keszeg és a keszeg, vagy a pisztráng, lazac és csuka csaliként. Ritka fajokra is horgászhat, például pacu, mekong és redtail harcsa.



FÖLD A FŐnökHAL

Több ezer hal mellett, hogy megszerezhesse az összes fajon elért legjobb eredményt, 125 legendás Boss Fish vadászható, köztük 11 Monster Boss Fish - a legnehezebben elkapható hal a játékban. Ezek a megnevezett halak hatalmas harcot folytattak, és csak a legjobbak tudják megtalálni és kirakni mindet.



KÍVÁNY, BENT!

5 egyedi úti cél, amelyek mindegyike a saját kihívásaival áll szemben. Az Oxlease-tó a lineáris halászati ?komplexumban egy pontyvíz mintája, nagyszerű tartalék fajokkal, beleértve a fogast és a csótát. Az Ebro folyó hatalmas kagylóharcsának ad otthont, a malajziai Gyöngy-tóban pedig egzotikus szörnyek találhatók, például arapaima és óriási farkashal. Induljon el városi utcai horgászatra Rotterdam belvárosában, vagy fedezze fel a skót Loch Mickle nyitottságát, amely egyaránt tartalmaz ragadozókat, például csukát és sáskát.



FEJLETT VÍZFOLYAMAT

A fejlett vízáramlás befolyásolja horgászatát, akár a partról, akár csónakból. Figyelje a lefelé sodródó úszóját vagy a hajóját, amely elmozdul az Ön által azonosított elsődleges helyről.



MINDEN FELSZERELÉS, ÖTLET

100 darab felszerelés több mint 20 engedéllyel rendelkező partnertől, köztük a Nash és a Mainline Baits. Hozzon létre különböző beállításokat, hogy minden helyzetet lefedjen, és használja az ipar legnagyobb gyártói kedvenc valós felszerelését.



Csatázzon ki

A többjátékos és a versenyek táplálják a versenysorozatot, amikor részt vesz egy olyan eseménysorozatban, amely a Dovetail Fishing League-t alkotja. Van néhány fantasztikus valós nyeremény, amit meg lehet kapni, ha kijön a csúcsra!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Catch: Carp & Coarse (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: