Betöltés...

Sony PlayStation VR2 Horizon Call of The Mountain csomag

Ár: 299.790 Ft

Hódítsd meg a hatalmas csúcsokat, győzd le a félelmetes gépeket, és fedezd fel a rejtett veszélyt a Horizon világában a PlayStation®VR2 Horizon Call of the Mountain™ csomaggal.







•    Játssz új perspektívából – Tapasztald meg a magasság és a csoda érzéseit, miközben lenyűgöző tájakon jársz a Carja és Nora vidékein az új karakter, Ryas szemén keresztül.



•    Tekintsd meg a Horizon lélegzetelállító természetes világát 360 fokban, és lépj kapcsolatba a környezettel a két PlayStation®VR2 Sense™ vezérlő segítségével.



•    Élvezd a magával ragadó akciót – az intuitív mozdulatok segítségével hegyeket mászhatsz meg, gépeket vadászhatsz, íjjal lőhetsz és a nyersanyagokból készíthetsz tárgyakat.



•    Vágj bele egy új kalandba – lépj be egy élő, lélegző világba veszélyes gépekkel, törzsi hagyományokkal, izgalmas küldetésekkel és új és visszatérő karakterekkel.



•    Oszd meg az élményt – érezd az adrenalinlöketet egy meglepetésekkel teli hajózáson, amely lehetőséget kínál arra, hogy megmutasd a PS VR2-t a barátaidnak és a családtagjaidnak.



 



Merülj el igazán valódinak tűnő világokban a PlayStation®VR2 által elhozott virtuális valóságbeli játékok hatalmas generációs ugrásával.



CSÚCSTELJESÍTMÉNY



Élvezd a lenyűgözően vibráló 4K HDR látványelemeket4 a kompatibilis játékokban, a hatalmas, 110º-os látómezőt, valamint a csúcstechnológiás grafikus renderelést, amelyet a PS5™ ereje tesz lehetővé.



 



FOKOZOTT ÉRZÉKSZERVI ÉS ÉRZELMI ÉLMÉNYEK



Élj át a forradalmi PlayStation VR2 Sense™ technológiát szemkövetéssel, a headset visszajelzéseivel és 3D hangzással, amelyet most új, intuitív vezérlők egészítenek ki, hogy igazán élethű érzéseket keltsen a kompatibilis játékokban.



 



GYORS BEÁLLÍTÁS



Vágj bele azonnal az egyszerű, egykábeles csatlakozással a PS5 konzolodhoz.



 



IZGALMAS ÚJ VILÁGOK



Merülj el a műfajteremtő virtuális valóságbeli játékok új generációjában, miközben új világokhoz csatlakozol egyedülállóan magával ragadó módon.



 







PLAYSTATION®VR2 HEADSET



4K HDR KIJELZŐ3



Gyönyörködj a vibráló, rendkívül éles 4K nagy dinamikatartományú látványelemekben4, amelyek egyértelműen előtérbe helyezik a lélegzetelállító virtuális valóságbeli környezeteket. 



Fedezd fel a két 2000 × 2040 méretű OLED kijelző által nyújtott kiváló minőségű képeket, amelyek az eredeti PlayStation VR headset felbontásának négyszeresét hozzák el, így kényelmesen egyenletes vizuális élményt nyújt akár 120fps-en is.1



 



KÍVÜL-BELÜL KÖVETÉS



Játssz szabadon, és tapasztald meg a különböző VR-játékstílusokat, hiszen a PlayStation VR2 a headsetbe épített négy kamerával követ téged és a vezérlőket.



A mozdulataid és az, amikre nézel, megjelennek a játékban, anélkül, hogy külső kamerára lenne szükség.



 



SZEMKÖVETÉS



Élj át érzelmekben gazdag élményeket, miközben interakcióba lépsz a játék világával és más játékosokkal.



A szemkövető kamerák észlelik, ha a szemed nyitva van, és nyomon követik a szemmozgást, valamint az általuk közvetített érzelmeket – ami a játékon belül is megjelenhet.1



A headset és a vezérlők pozícióival és műveleteivel ötvözve lehetővé teszi a teljes önkifejezést, valamint az online többrésztvevős2 játékokban való kommunikációt új, izgalmas módokon.



A szemkövetés követi a szemmozgásodat célzás vagy körülnézés közben, és a továbbfejlesztett tekintetközpontú renderelési technikák a felbontások módosításával javítják a vizuális élményt, hogy pontosabbá és tökéletesebbé tegye azt, amire fókuszálsz. 



 



HEADSET-VISSZAJELZÉS



Érezd a finom, érzékeny rezgéseket a headseten a játék legfontosabb pillanataiban.1



Ezek a rezgések, amelyeket egyetlen beépített motor hoz létre, intelligens tapintásérzetet ad a játék során tapasztalt érzékszervi élményekhez. 



Érezd a karaktered felgyorsult pulzusát a feszült pillanatokban, a fejed mellett elsuhanó tárgyakat, vagy a jármű lökését gyorsulás közben.



 



TEMPEST 3D AUDIOTECH6



Azáltal, hogy a hang dinamikusan alkalmazkodik a pozíciódhoz és a fejmozgásodhoz, pontosan meghatározhatod, hogy honnan jönnek a zajok, így még tökéletesebb, valósághű hangélményben lehet részed.1



Érzékeld a karakterek jelenlétét azáltal, hogy suttognak a füledbe, illetve keresd meg a barátaidat és ellenségeidet a lövéseik vagy lépteik alapján, és tapasztald meg a rémisztő borzongást, miközben bárhonnan érkezhet fenyegetés.



 



OPTIMALIZÁLT OPTIKA



Élvezd a nagy, 110º-os látómezőn és a könnyű, jól kiegyensúlyozott Fresnel lencsén keresztüli kényelmes játékot. A lencsebeállító tárcsa lehetővé teszi az objektívek közötti távolság testreszabását a szem helyzetének megfelelően az optimális képernyőkép érdekében.



 



EGYKÁBELES CSATLAKOZÁS



Ugorj fejest az új virtuális világokba a PlayStation 5 konzol elülső USB-portjára csatlakoztatható egyszerű, egykábeles csatlakozással. A PlayStation VR2 gyorsan és egyszerűen beállítható – csak csatlakoztasd, játssz és élvezd az élményt.



 



JÁTÉKTERÜLET



Állítsd be a játékterületet, hogy a lehető legjobb játékélményben legyen részed.



Élvezd a mozgás szabadságát a nagy helyigényű1 játékstílus segítségével – vagy játssz ülő vagy álló helyzetben, a szoba méretétől és a játék VR-játékstílusától függően. 



Ahhoz, hogy a nagy helyigényű játékstílussal kompatibilis játékokkal játszhass, és átélhesd az élményt, legalább 2 méter × 2 méteres szabad hely szükséges.



 



PLAYSTATION VR2 SENSE™ VEZÉRLŐ



 



GÖMB KIALAKÍTÁS



Élvezd a mozgás szabadságát az egyszerű, valósághű és természetes játékélményért a jól kiegyensúlyozott és ergonomikus kialakításnak köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a kényelmes felfedezésre összpontosíthass.



 



UJJÉRINTÉS ÉRZÉKELÉSE 



Az ujjérintés érzékelésének köszönhetően természetesen és intuitív módon léphetsz kapcsolatba és mozoghatsz a környezetekben és az elemek között.1 Még akkor is, ha nem nyomsz meg egy gombot sem, az ujjérintés-érzékelés tudja, hogyan áll a kezed, így a PlayStation VR2 Sense vezérlő képes pontosan megismételni a kézmozdulataidat, és lehetővé teszi, hogy elérd és megérintsd a játékon belül lévő világot.



Kommunikálj kézjelekkel, végezd el ügyesen a feladatokat az ujjaiddal, és lépj kapcsolatba a játékon belül található elemekkel és berendezésekkel.



 



HAPTIKUS VISSZAJELZÉS* 



A haptikus visszajelzésnek köszönhetően valósághű, részletes válaszokat kapsz a játékon belüli tevékenységekre.1



A finom, precíz rezgésektől az intenzív lüktetésig különböző érzeteket érzékelhetsz a kezeddel a játékon belüli világban.



Éld át, milyen érzés lőni és támadni a különböző fegyverekkel és eszközökkel, érintsd meg a különböző textúrákat és utazz változatos terepeken.



 



ADAPTÍV RAVASZ



Éld át az erő és feszültség változó szintjeit, amikor a játékon belüli felszerelésedet és környezeteidet használod.1



Az adaptív ravaszok fizikailag összekapcsolnak a képernyőn megjelenő akciókkal, hogy mélyen elmerülhess a játékban, legyen szó a feszesen meghúzott íjról, a tárgyak összetöréséről vagy a fegyverek rúgásáról harc közben.



 



ANALÓG KAROK ÉS GOMBOK



A hagyományos analóg karokkal és műveletgombokkal nagyobb teljesítmény és beavatkozási lehetőség érhető el.1



A háromszög, négyzet, kereszt és kör gombok a Beállítások gombbal és egy Létrehozás gombbal együtt el vannak osztva a két vezérlőn.



Az adaptív ravaszok mellett mindkét vezérlőnek van egy-egy „markolat” gombja is, amellyel a játékon belül lévő tárgyakat is megfoghatod.



 



1 A kompatibilis játékokban elérhető funkciók.



2 PlayStation®Plus előfizetésre lehet szükség az online többrésztvevős módokhoz.



3 Két 2000 × 2040 méretű OLED kijelzőből áll.



4 Kombinált felbontás. 2000 × 2040 szemenként.



5 A PlayStation™Store áruházban váltható be. PlayStation™Network-fiók és nagy sebességű internetkapcsolat szükséges. A felhasználóknak 16 évnél idősebbnek kell lenniük, a 18 évesnél fiatalabb felhasználóknak pedig szülői engedély szükséges. A PlayStation™Network (PSN) és a PlayStation™Store használatát feltételek szabályozzák, és országonként és nyelvenként különböző korlátozások vonatkoznak rájuk. A részletes feltételek vonatkoznak.



6 Analóg/USB-s sztereó fejhallgató szükséges.



PlayStation®5 konzol szükséges a PlayStation VR2 játékokhoz.



A PlayStation VR2 nem kompatibilis a PlayStation®4 konzollal, és nem tudja lejátszani a PS VR-t igénylő tartalmakat.



A PlayStation VR2-t 12 éven aluli gyermekek nem használhatják.



 



PLAYSTATION®VR2 HEADSET





Képernyő: 2000 × 2040 szemenként

Érzékelő: 6-tengelyes mozgásérzékelő rendszer

(3-tengelyes giroszkóp, 3-tengelyes gyorsulásmérő)

Kamerák: Követő kamera: 4 db (a VR headsethez, vezérlőkövetéshez), IR-kamera: 2 db (szemkövetéshez)

Bemenet/kimenet: USB Type-C® csatlakozó

Audio: Bemenet: beépített mikrofon, Kimenet: sztereo fejhallgató csatlakozója

Névleges bemenő teljesítmény: 12 V 0,6 A

Külső méret: Kb. 212 × 158 × 278 mm (szélesség × magasság × mélység/a kiálló részek nélkül/a fejpánt legrövidebb hosszánál)

Tömeg: Kb. 560 g (kábel nélkül)

Üzemi hőmérséklet: 5 ºC–35 ºC





 



PLAYSTATION VR2 SENSE™ VEZÉRLŐ



 





Névleges bemenő teljesítmény: 5V 700mA

Akkumulátor típusa: Beépített lítiumion-akkumulátor

Akkumulátorfeszültség: 3,7 V     

Akkumulátor kapacitása: 520 mAh     

Tömeg: Kb. 168 g

Üzemi hőmérséklet: 5 ºC–35 ºC





A doboz tartalma



•    VR headset



•    PlayStation VR2 Sense™ vezérlő rögzített szíjakkal



•    USB-kábel (a vezérlő párosításához és töltéséhez)



•    Sztereó fejhallgató



•    Három pár fülbetét



•    Nyomtatott anyagok



•    PlayStation™Store-utalványkód a következőhöz: Horizon Call of the Mountain™5



 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Sony PlayStation VR2 Horizon Call of The Mountain csomag" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: