Betöltés...

The Settlers: History Collection (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.102 Ft



A JÁTÉKRÓL A The Settlers: History Collection tartalma:

- The Settlers (Serf City: Life is Feudal): History Edition teljes játék

- The Settlers II: History Edition

- The Settlers II: Veni, Vidi, Vici alapjáték

- Mission CD kiegészítő

- The Settlers III: History Edition

- The Settlers III alapjáték

- Mission CD kiegészítő

- Quest of the Amazons kiegészítő

- The Settlers IV: History Edition

- The Settlers IV alapjáték

- Mission CD kiegészítő

- The Trojans and the Elixir of Power kiegészítő

- The New World kiegészítő

- Community Pack kiegészítő

- The Settlers: Heritage of Kings – History Edition

- The Settlers: Heritage of Kings alapjáték

- Expansion Disc kiegészítő

- Legends Expansion Disc kiegészítő

- The Settlers: Rise of an Empire – History Edition

- The Settlers: Rise of an Empire alapjáték

- The Eastern Realm kiegészítő

- The Settlers 7: Paths to a Kingdom – History Edition

- The Settlers 7: Paths to a Kingdom alapjáték

- Uncharted Land pályacsomag

- Conquest: The Empire kiegészítő

- Rise of the Rebellion kiegészítő

- The Two Kings kiegészítő

- 6 multiplayer pálya

- 7 egyjátékos kampány

- Tucatnyi új építmény, köztük a Crypt, az Order of Knights és az Infernal Mine

- Több mint 30 új helyszín, köztük a Field of Mandrake, Treasure Island és a Pilgrimage Site

- Új vár- és városépítési elemek, köztük egy kapu, két ablak és egy gargoyle







The Settlers (Serf City: Life is Feudal)

Hát, nem akartál mindig is király lenni? Éld át ezt a fantáziádat a The Settlers világában. Egyedül te határozod meg, hogyan alakuljon a királyságod, mekkora legyen, hogy ambícióidat a mezőgazdaságra, az állattenyésztésre és a halászatra korlátozod-e, vagy ipari forradalmat akarsz kirobbantani. Fordítsd vissza az idő kerekét 25 évvel, és éld át újra a játéktörténelem e klasszikusának varázsát!



Egy franchise első darabja

A The Settlers, másnéven Serf City: Life is Feudal a The Settlers franchise első része, amelyet a Blue Byte Software fejlesztett. Ez egy rajzfilmszerű grafikával és ártatlan humorral rendelkező játék stratégiai játék. A pálya elején a játékos kiválaszt egy kiindulási pontot, a cél pedig az, hogy sok sík területet, valamint bányászható nyersanyagokat és ideális esetben meglévő fa-, kő- és vízforrásokat (a halak számára) szerezzen. A néped legfeljebb 3 másik néppel verseng az uralomért.



Játékmenet

A játékmenet az erőforrás-gazdálkodásra összpontosít. Minden épület megépítéséhez bizonyos mennyiségű fára (és némelyikhez kőre) van szükség, és bizonyos erőforrásokra van szükség a funkciójuk sikeres ellátásához is. Élelmiszert kell termelni (halat, kenyeret) amihez szélmalom, gabonatermesztő és pék kell, vagy sertéshúst (amihez sertéstenyésztő és hentes, valamint gabonatermesztő szükséges), hogy a bányákban dolgozó embereket etedni tudd, akik a vas, a szén és az arany (valamint további kövek) kitermelésén dolgoznak.



Küldetések és térképek

A játék 30 előre beállított küldetést tartalmaz. 6 oktató küldetés segít a kezdőknek a játékmechanikák elsajátításában. A játékban lehetőség van félig véletlenszerűen (egy 16 számjegyű kulcs alapján) generált pályák játszására is. A térképek mérete a gyors meccsekhez használható kis térképektől a nagy térképeken át a - attól függően, hogy mennyi RAM áll rendelkezésre - a nagyon hosszú meccsekhez használható hatalmas térképekig terjed. A játékon belüli statisztikák 50 órás skálán jeleníthetők meg. Ezek a félig véletlenszerű térképek egyjátékos módban játszhatók, de 2 játékos is játszhat egy rendszeren, ha van 2 egér, ebben az esetben a képernyő függőlegesen ketté lesz osztva.







The Settlers II: Veni, Vidi, Vici

A rómaiak vezetőjeként vedd át a felelősséget a néped sorsa fölött a rendkívül részletes és humoros gazdaságszimulációs játék modernizált változatában, amely mostantól Windows 10 és automatikus mentés kompatibilis, grafikai frissítésekkel, többféle felbontási lehetőséggel, valamint egér, billentyűzet és kontroller támogatással rendelkezik.



Legyél telepes

Építsd fel királyságodat a rendelkezésedre álló vadászok, katonák, hajóépítők és mások segítségével. Fejleszd ki bonyolult településeidet több mint 25 különböző épülettípus segítségével. Nézz szembe a 49 különböző térkép kihívásával, vagy használd a könnyen használható térképszerkesztőt, hogy saját, további új világokat hozz létre sűrű erdőkkel, hatalmas vulkánokkal, óriási hegyekkel és még sok mással. Építs hajóflottát, hogy felfedezd a feltérképezetlen vizeket, és új szigeteket láss el ellátmánnyal.



Telepedj le egy új földön

A szárazsággal és asszonyaik rejtélyes eltűnésével vívott vesztes harc után egy bátor nép elindul a tengeren. A túlélőknek szükségük van a segítségedre, mivel a végső próbatétel, a túlélés előtt állnak. Élelmiszert és építőanyagokat kell előállítani, hiszen a jövő hajóépítőinek, erdészeinek, sörfőzőinek és felderítőinek termelékenysége függ ettől. Építs arany-, szén-, vas- és gránitbányákat. Műveld meg a földet, építs farmokat, hozz létre halászati- és vadászterületeket, növeld az állatállományt és kezeld az erdőket; alattvalóid jóléte a te kezedben van. És ami a legfontosabb, hogy szerezd vissza a nőket!



Ellenfelek

Építsd ki a gazdasági hatalmi bázisodat, és tartsd uralmad alatt a földet. Készülj fel a nehezen megszerzett királyságod megvédésére - mert nem vagy egyedül! Vigyázz a forróvérű núbiaiakkal és a technológiailag fejlett ázsiai királyságokkal. Küldd ki felderítőidet, állomásoztasd katonáidat királyságod határain, építs figyelőállásokat, és adj parancsot további katapultok felállítására. Kezdődjék a csata!



Mission CD kiegészítő

A The Settlers III: Mission CD a The Settlers III első kiegészítője. Az új kampányban Octavius (akivel az eredeti játékban játszottál) dédunokáját alakítod, aki a világ meghódítására indul. A kampány során mind a 6 kontinensen 9 küldetésen keresztül kell megküzdened az ellenséggel. A térképek alapja körvonalaiban hasonlít a valódi megfelelőikre, és nagyon hatalmasak. Mindegyiknek megvan a hozzá tartozó éghajlata is. Az egyik küldetésben a vikingekkel kell megküzdened Grönlandon a mély hóban, egy másikban pedig Afrika bennszülöttjeivel kell megküzdened a sivatag és a puszták keverékében. 12 új pálya is érkezik az ingyenes játékmódhoz ezzel a kiegészítővel, és most már van egy szerkesztő is, amelyben saját pályákat építhetsz, azzal az egyetlen korlátozással, hogy nem készíthetsz olyan pályát, amelyen hajókat használhatsz.







The Settlers III

Ebben a pazarul megtervezett, stratégiával teli fantasy civilizáció szimulációs játékban szorgalmas kis alattvalóiddal épületeket építhetsz, árukat állíthatsz elő, és izgalmas, valós idejű csatákban hódíthatsz meg új földeket, mindezt mostantól Windows 10 és automatikus mentés kompatibilitással, grafikai frissítésekkel, többféle felbontási lehetőséggel, valamint egér, billentyűzet és kontroller támogatással.



A The Settlers-sorozat harmadik része a sorozat valós idejű stratégiai játékkoncepcióit folytatja. Az ismert világ meghódítása érdekében el kell látnod seregeidet fegyverekkel, élelemmel és borral a morálért. Ezeket a dolgokat nyersanyagokból kell előállítani, olyan épületekben, amelyek építéséhez fára és kőre van szükség. Minden munkát 150 egyedi karakter egyike végez, több mint 100 különböző épületben.



Három nemzet van a játékban: a rómaiak, az egyiptomiak és a japánok. Minden nemzetnek saját stílusú épületei és előnyei, illetve hátrányai vannak. Az újdonságok közé tartoznak a mozgó katapultok, a ballisztika és az ágyúk beépítése, ami a harcrendszernek több realizmust ad, és növeli a katonai taktikák jelentőségét. A papok varázsolhatnak, amivel több nyersanyagot nyerhetnek vagy elpusztíthatják az ellenséget. Emellett a tengeri aspektusok is részletesebbek, mint valaha.



Mission CD kiegészítő

A The Settlers III első kiegészítője, a Mission CD 10 új egyjátékos és 10 új többjátékos küldetést tartalmaz, amelyeket emberi ellenfelek ellen lehet játszani az interneten keresztül, valamint továbbfejlesztett mesterséges intelligenciát a számítógép által irányított meccsekhez. Mindegyik népnek saját, három új, nyolc küldetésből álló egyjátékos kampánya is van. Szintén tartalmaz egy pályaszerkesztőt, amellyel új küldetéseket készíthetsz mind az egy-, mind a többjátékos módban.



Quest of the Amazons kiegészítő

A Quest of the Amazons a The Settlers III második kiegészítője, amely 10 új pályát az egyjátékos módhoz, 10 új pályát a többjátékos módhoz, egy továbbfejlesztett pályaszerkesztőt, egy új fajt (az amazonokat) és két új, tizenkét küldetéses egyjátékos kampányt tartalmaz. Az új faj, az amazonok 50 új egységgel, 30 új épülettel és 8 új varázslattal rendelkeznek. A két új, egyenként tizenkét pályás kampányban vagy az amazonok szerepében játszhatsz a rómaiak, ázsiaiak és egyiptomiak ellen, vagy a rómaiak, ázsiaiak és egyiptomiak szerepében az amazonok ellen. A bővítmény a 10 új egyjátékos pályán, 10 új többjátékos pályán és a továbbfejlesztett pályaszerkesztőn túl néhány új funkciót is beilleszt a játékba. Az egyik új egység a tolvaj, aki nyersanyagokat és fegyvereket lophat más játékosok területeiről.







The Settlers IV

Tapasztald meg a The Settlers világát, mint még soha, miközben várost építesz és legyőzöd a Dark Tribe-ot és annak vezetőjét, Morbus-t a The Settlers IV: History Edition-ben, a népszerű stratégiai fantasy városépítő játék modernizált változatában, amely mostantól Windows 10 és automatikus mentés kompatibilis, grafikai frissítésekkel, többféle felbontási lehetőséggel, valamint egér, billentyűzet és kontroller támogatással rendelkezik.



A Settlers IV a Settler-sorozat negyedik valós idejű stratégiai játéka, amely elődjére építve grafikai fejlesztéseket, új épületeket és funkciókat tartalmaz. Mostantól lépések nélkül zoomolhatunk, és a játék akár 1280x1024-es felbontást is támogat. Emellett továbbfejlesztett többjátékos funkciókat is kapott a játék, és támogatja a beépített voice chat-et is.



Egy új fenyegetés

Csak egy kis lázadás miatt Morbus-t a Földre száműzte Ő, a legfőbb isten. Ennél rosszabbul már nem is alakulhatott volna a dolog, hiszen Morbus nem bírja elviselni semmi zöld látványát. És határozottan nem is tervezi, hogy ez így maradjon - az ő Dark Tribe-ja hamarosan háborút indít a Föld növény- és állatvilága ellen.



Vezesd győzelemre telepeseidet

A rómaiak, a maják, a vikingek és a trójaiak az a négy szorgalmas kis nép, akikkel le fogsz telepedni. A zökkenőmentes zoom funkció lehetővé teszi, hogy közelről nézd meg, ahogy a telepeseid a mindennapi teendőiket végzik, vagy nézd madártávlatból, hogy hogyan fejlődik a saját birodalmad. Tedd próbára telepes képességeidet, miközben nyersanyagokat gyűjtesz, kereskedelmi útvonalakat hozol létre és irányítasz, árukat gyártasz, vagy háborút vívsz. Rajtad áll, hogy győzelemre vezesd apró telepeseidet! Készen állsz a feladatra?



Győzd le a Dark Tribe-ot

A világot, amelyben a telepesek élnek, Morbus fenyegeti, aki a Dark Tribe segítségével pusztasággá akarja változtatni a vidéket. A játékban 3 normál rövid kampány van, ahol a játékos vagy a rómaiakat, vagy a vikingeket, vagy a majákat irányítja. Egy sokkal hosszabb kampányban a három faj között váltogatva küzdhetsz a Dark Tribe fenyegetése ellen. A törzs néha elrabolja a telepeseket, és gombafarmjaikon dolgoztatja őket. Ahhoz, hogy legyőzd őket, el kell pusztítanod a gombafarmjaikat, amelyek mérgező védőgátat tartanak fenn a sötét erődítményeik körül, ahol a csapataikat is felépítik. Miután az erődöt elpusztítottad, megnyerted a játékot. Kertészeiddel és papjaiddal vissza tudod változtatni a pusztaságot zöldellővé.



Mission CD kiegészítő

A Mission CD a The Settlers IV első kiegészítője, amely öt új kampányt, három " Settlement" küldetést és három " Conflict" küldetést tartalmaz. Az egyik kampányban hatalmas hadseregeket kell felállítania a játékosnak, hogy leküzdje az ellenséges támadásokat, a másik kampány ehelyett a település kiépítésére és a stratégiai terjeszkedéssel való győzelemre összpontosít. Mindegyik kampány az alapjáték történetét is folytatja. A kiegészítő 16 új egyjátékos és 18 új többjátékos pályát is tartalmaz mindhárom játékmódhoz, és bevezeti a nagy erejű pályaszerkesztőt, valamint a véletlenszerű pályagenerátort, a továbbfejlesztett mesterséges intelligenciát, a változatosabb küldetési célokat, a küldetéseken belüli kifinomultabb szkriptelést és az egyjátékos játékok magasabb nehézségi szintjét.



The Troyans and the Elixir of Power kiegészítő

A The Trojans and the Elixir of Power a The Settlers IV második kiegészítője, amely új, játszható népet, a trójaikat adja hozzá az alapjátékhoz, saját 12 küldetéses kampányukkal, új zenével és új jelenetekkel. A történet során a játékosnak a trójaiak szerepében meg kell akadályoznia, hogy Morbus megtalálja és használja a Power Elixir-t, ami sebezhetetlenné tenné őt. A dolgokat nem könnyíti meg, hogy a trójaiaktól ellopta a repülőgépek építésének ismeretét, és most ellenük használja azt fel. Emellett a kiegészítő tizenhárom új pályát tartalmaz az egyjátékos módhoz, tizenhárom új pályát a többjátékos módhoz, három új, négy küldetésből álló egyjátékos kampányt az eredeti három faj mindegyikéhez és négy "Settlement" küldetést, feljavított grafikát, állítható nehézségi szintet, frissített mesterséges intelligenciát, amely intelligensebben használja a térképen található erőforrásokat, valamint a Mission CD-n található véletlenszerű pályagenerátort és pályaszerkesztőt. Minden frakció új varázslatokat is kapott, a trójaiak pedig hozzáférnek egy új egységhez, a Backpack Catapult Carrier-hez. További újdonságok közé tartozik az "observation window" visszatérése, amely lehetővé teszi a játékos számára, hogy egy kis, kiegészítő ablakban szemmel tartsa a térkép egy részét.



The New World kiegészítő

A The Settlers IV harmadik kiegészítője egy-egy öt küldetésből álló kampányt tartalmaz mind a négy nép számára. Emellett két új egyjátékos és három új többjátékos pályát, valamint nagy felbontású talajtextúrákat tartalmaz az összes új egyjátékos pályához. Ezeket a textúrákat már felhasználták az új kampánytérképeken, de a játékos is megcsodálhatja őket, ha a véletlenszerű térképgenerátorban bepipálja a " New World" gombot. A vikingek felfedezték Amerikát - az új világot. De ahelyett, hogy magukénak követelték volna, regattát hirdetnek: aki először érkezik az új világba, az megtarthatja azt. Sem a rómaiak, sem a trójaiak, sem a maják nem mondanak nemet a kihívásra, és mindegyik népnek megvan a maga oka arra, hogy minél gyorsabban eljusson az ígéret földjére. A kiegészítő azzal kezdődik, hogy a maják lakomát rendeznek a vikingeknek, majd Európába utaznak, hogy a rodoszi kolosszussal kezdve birtokba vegyék a világ csodáit. A vikingek eközben a maják birtokában egy térképet találnak, amely egy mitológiai, csak nők által lakott szigetre vezet, és azonnal elindulnak, hogy megtalálják azt. A trójaiak, akiket a rómaiak elűztek Trójából, új hazát keresnek, ezért nyugatra indulnak. Ezzel egy időben a rómaiak Caesar vezetésével megpróbálják visszafoglalni a világot, kezdve az újonnan felfedezett kontinenssel.



Community Pack kiegészítő

A The Settlers IV: Community Pack (más néven "Great Crusades") a The Settlers IV negyedik kiegészítője. A bővítmény négy rajongók által készített egyjátékos kampányt tartalmaz, amelyek valós történelmi konfliktusokon alapulnak; a pun háborúk idején a rómaiak partra szállnak Szicíliában, és Karthágó elleni támadásra készülnek; a 2. század elején a vikingek meg akarják hódítani a hatalmas angol királyságot; a Huaxtecek voltak az egyetlen törzs, amely szembeszállt a spanyol inváziós erőkkel, és most vezetőjük bosszúhadjáratra készül; Nagy Sándor uralkodása idején és a diadochiai háborúk idején a trójaiak bővítik birodalmukat.







The Settlers: Heritage of Kings

Merülj el a lebilincselő felépítésű mérkőzések és izgalmas valós idejű harcok változatos keverékében a The Settlers Heritage of Kings History Edition-ben, a népszerű, stratégiai, fantasy civilizációépítő játék modernizált változatában, amely mostantól Windows 10 és automatikus mentés kompatibilis, grafikai frissítésekkel, többféle felbontási lehetőséggel, valamint egér, billentyűzet és kontroller támogatással rendelkezik.



The Settlers: Heritage of Kings egy világépítő stratégiai játék, teljesen renderelt 3D-s látványvilággal és megkerülhetetlenül addiktív játékmenettel. A játékosok egy részletes középkori világba csöppenhetnek, amely az RTS és a szimulációs játékmenet egyedülálló keverékét kínálja. Teljes mértékben működő közösséget lehet létrehozni, új fejlesztéseket lehet felfedezni, és ellenséges erőket lehet visszaverni!



Dario epikus utazása

Amikor Mordred király a gonoszság zászlaja alá gyűjti légióit, két barát összefog, hogy elpusztítsa őt, és helyreállítsa a békét az Old Realm-ben. A valós idejű stratégia és a városépítő játékmenet eme addiktív keverékében hét hatalmas királyságot kell meghódítanod Dario epikus utazása során, hogy igényt tarthass jogos koronájára.



Építsd fel a birodalmad

Hozz létre lélegzetelállító 3D-s városokat, amelyek szorgalmas lakosokkal, változó évszakokkal és több mint 60 középkori épülettípussal elevenednek meg. Konzultálj tudósokkal, hogy új találmányokat alkoss, cserélj nyersanyagokat kereskedőkön keresztül, és használd ki a több mint 70 szakmát. Építsd fel hatalmas birodalmadat 20 kihívást jelentő küldetésen keresztül, miközben Dario szövevényes küldetése kibontakozik. Tervezz stratégiai támadásokat speciális osztagok segítségével, és növeld a taktikai előnyödet hősöd fegyvereinek és képességeinek fejlesztésével.



Jellemzők:

- A 20 középkori küldetés kihívást jelent a játékosok számára, hogy hét fantasztikus királyság meghódításával és az Orb of Power megszerzésével megteremtsék saját birodalmukat.

- Addiktív játékmenet, erős "csak még egy küldetés" faktorral.

- A dinamikus időjárás és az évszakok közvetlen hatással vannak a játékmenetre.

- A klasszikus Settlers-sorozat harcorientáltabb megközelítése.

- Irányíts több mint 70 féle intelligens lakost.

- Izgalmas harcrendszer fejleszthető RPG-elemekkel, beleértve a továbbfejlesztett képességeket, fegyvereket és technológiákat.

- A menedzser-szimulátor és a valós idejű stratégiai játékmenet finoman kiegyensúlyozott kombinációja, egy csipetnyi szerepjátékkal.



Expansion Disc kiegészítő

Az Expansion Disc a The Settlers: Heritage of Kings első kiegészítője, amely kilenc új egyjátékos küldetést, hét új pályát az egyjátékos módhoz, huszonhat új pályát a többjátékos módhoz, pályaszerkesztőt, két új harci egységet, két új egyjátékos hőst, egy új többjátékos hőst, két új gazdasági egységet, további épületeket és technológiákat, hídépítést és javított grafikát tartalmaz.



Legends Expansion Disc kiegészítő

A Legends Expansion Disc a The Settlers: Heritage of Kings második kiegészítője, amely három új, egyenként négy küldetésből álló egyjátékos kampányt és egy öt küldetésből álló kampányt, hat új pályát az egyjátékos módhoz, tizennyolc új pályát a többjátékos módhoz, egy továbbfejlesztett pályaszerkesztőt, egy véletlenszerű pályagenerátort, valamint a lehetőséget, hogy az eredeti játék három, csak többjátékos módban játszható hősét az egyjátékos küldetésekben használhassuk tartalmaz.







The Settlers: Rise of an Empire

Legendás királyként vonulsz majd be a történelembe? Vezesd a civilizációdat, építsd a városodat és harcolj az ellenséggel a The Settlers Rise of an Empire - History Edition-ben, a népszerű stratégiai fantasy civilizációépítő játék modernizált változatában, amely mostantól Windows 10 és automatikus mentés kompatibilis, grafikai frissítésekkel, többféle felbontási lehetőséggel, valamint egér, billentyűzet és kontroller támogatással rendelkezik.



A Settlers: Rise of an Empire játékban a játékos egy magával ragadó középkori világban hozza létre saját, nyüzsgő városokból álló birodalmát. A fenyegetések azonban mindig leselkednek rád, így fel kell készülnöd arra, hogy megvédd hatalmas királyságodat. Hozd ki minden telepesből a legjobbat, építsd fel a virágzó gazdaságot, elégítsd ki polgáraid minden igényét, és védd meg népedet minden veszélytől!



Válj egy legendás királlyá

A RenderWare segítségével minden látható, rendkívül részletes és valós. Minden szereplőnek saját élete van, amelyet a játékos mindig megfigyelhet. A játék mély, de mindig érthető gazdasági rendszert kínál, különböző nyersanyagokkal és árukkal, amelyeket a különböző szakmák termelnek és gyűjtenek. A játék végső célja a birodalmad bővítése, hogy legendás királlyá válj.



Hozz létre nagy, nyüzsgő középkori városokat

Tervezd meg terjeszkedésedet, gazdálkodj bölcsen az erőforrásaiddal, és gondoskodj a népedről. a The Settlers: Rise of an Empire könnyen elsajátítható játékmenetet kínál, amely lehetővé teszi, hogy az újoncoktól a stratégiai szakértőkig mindenki élvezze a játékot.



Védd meg polgáraidat és a birodalmadat

Építs seregeket, járműveket és falakat, hogy megvédd birodalmadat. Minden a gazdaságodtól függ: Elég gazdag a birodalmad ahhoz, hogy erős védelmi erőt tudj biztosítani?



Izgalmas többjátékos élmény

Dolgozz együtt egy barátoddal, és játssz egy másik csapat ellen: Vajon elég hatékony lesz a munkamegosztásotok ahhoz, hogy legyőzzétek az ellenfeleteket?



Teljesen élő, részletgazdag atmoszféra

A RenderWare motor egy rendkívül részletes univerzumot hoz létre, számos növénnyel, állattal és egyéb részlettel, amelyek vonzzák a játékost.



Négy éghajlati zóna

A négy éghajlati övezet és a négy évszak teljes mértékben befolyásolja az erőforrás-gazdálkodást és a játékmenetet.



A telepesek természetes interakciója

Minden telepesnek megvan a maga mindennapi élete, és természetes módon lépnek kapcsolatba egymással.



The Eastern Realm kiegészítő

A The Eastern Realm a The Settlers: Rise of an Empire első kiegészítője, amely egy új, nyolc küldetést tartalmazó egyjátékos kampányt, tizenöt új pályát az egy- és többjátékos módokhoz, egy továbbfejlesztett pályaszerkesztőt, egy új lovagot és számos új díszítőelemet tartalmaz a játékos településéhez.







The Settlers 7: Paths to a Kingdom

Egyedül te tartod a kezedben királyságod sorsát, és rajtad múlik, hogy felépíts egy virágzó, hatalommal és tekintéllyel rendelkező királyságot a The Settlers 7: Paths to a Kingdom - History Edition-ben, a népszerű stratégiai fantasy civilizációépítő játék modernizált változatában, amely már Windows 10 és automatikus mentés kompatibilis, grafikai frissítésekkel, több felbontási lehetőséggel, valamint egér, billentyűzet és kontroller támogatással rendelkezik.



Válaszd ki a győzelemhez vezető utat a The Settlers 7: Paths to a Kingdom-ban, a díjnyertes stratégiai játék régóta várt folytatásában. Indulj el egy izgalmas küldetésre, hogy megteremtsd, felépítsd és irányítsd királyságodat a valaha volt leginnovatívabb, legszemélyre szabhatóbb és legújrajátszhatóbb módon!



Merülj el egy magával ragadó történetben

Fedezz fel egy izgalmas és váratlan történetet játék közben. Küzdj meg az ellenséggel szerte az országban, hogy meghódíts egy félelmetes királyságot. Győzd le a kegyetlen királyokat, a tiltakozó nagyurakat és a sötét lovagokat a győzelemért folytatott harcod során. Fedezz fel leplezetlen árulókat az utad során, és változtasd az ellenségeket szövetségesekké, hogy kikövezd az utadat a győzelemhez.



Tapasztald meg a hatalmas és gyönyörű királyságot

Gyönyörű, színes világ vár rád eddig nem látott részletességgel! A virágzó, nyüzsgő telepesekkel teli királyság az első pillanattól kezdve magával ragad.



Építsd, fejleszd és irányítsd a kialakulóban lévő tartományodat

Élvezd a mély és gazdag építési és termelési rendszert, miközben erődített városokból, kis falvakból és termelékeny telepesekből álló királyságot hozol létre. Hozz kritikus döntéseket, miközben bővíted birodalmadat. Optimalizáld a termelési láncokat, építs közlekedési rendszereket, építs új épületeket vagy növeld a munkások hatékonyságát. Minden döntésed a győzelemhez vagy a vereséghez vezető kritikus utat építi ki.



Bővítsd birodalmadat a saját módszereddel

Tapasztald meg a minden eddiginél nagyobb szabadságot, amikor a saját egyéni stratégiádat választod. Építs erős seregeket, és győzd le ellenfeleidet epikus csatákban. Fejlessz ki elsőként új és vonzó technológiákat. Vagy hagyd, hogy a pénz uralkodjon, és foglald el a legjövedelmezőbb kereskedelmi útvonalakat. Teljesen rajtad múlik, hogy milyen ideális stratégiát dolgozol ki ellenfeleid legyőzésére.



Innovatív Victory Point rendszer

Az új győzelmi pontrendszerrel minden mérkőzés igazán egyedi. A feszültség új szintjét éri el, ahogy te és ellenfeleid a játék során elért győzelmek alapján pontokat gyűjtötök. Minden döntés számít, ahogy taktikázol, hogy a legtöbb pontot szerezd.



Építsd meg a saját kastélyodat

Hozz még több testreszabhatóságot a játékodhoz, amikor a stílusok, minták és építészeti részletek széles skálájából állítod össze a váradat. Te és barátaid megoszthatjátok alkotásaitokat online.



Közösségi média integráció

A mély közösségi hálózati integráció lehetővé teszi, hogy játékélményedet eljuttasd a baráti körödhöz, például a Facebookon és a Twitteren keresztül.



Conquest: The Empire kiegészítő

A Conquest: The Empire a The Settlers 7: Paths to a Kingdom második kiegészítője, amely 3 új többjátékos pályát és új kihívásokat tartalmaz. A térképek a Whitewater Falls, egy nagyon nagy, 4 játékosnak szánt térkép 63 szektorral (Skirmish & Multiplayer), rengeteg termékeny építési területtel, gazdag állattartási és halászati területekkel, az új lenyűgöző ""Tower of Tandria"" esemény helyszínnel, valamint további esemény helyszínekkel, mint a Pilgrimage Site, Dark Fortress, Field of Mandrakes, és Laboratory; Twin Peaks, egy közepes méretű, 40 szektorból álló 4 játékosnak szóló térkép (Skirmish és Multiplayer), számos megerősített, bővülő városi szektorral, egy központi összekötő csomóponttal a hódítások középpontjában, olyan eseményhelyszínekkel, mint a Field of Mandrakes, a Misty Swamp, a Dark Fortress és a Bone Church, valamint rejtett szektorokkal (amelyekhez "free passage"-questtel lehet hozzáférni), amelyek győzelmi pontokat és hatalmas mennyiségű halat és állatot kínálnak az élelmiszertermelés fellendítéséhez; és Grassland Mesa, egy nagy 4 játékosnak szánt térkép 45 szektorral (Skirmish és Multiplayer), kis előre felépített alapgazdasággal (gabona-, kenyér- és széntermelés), fa- és vadászállathiánnyal, királyi méretű szektorokkal, sok termőfölddel és sok építési területtel, eseményhelyszínekkel, mint a Pilgrimage Site, Volcano, Dark Fortress és Enchanted Tower, és ökoépítményekkel, mint a Watermills és a Cannon Foundry.



Rise of the Rebellion kiegészítő

A The Settlers 7: Paths to a Kingdom harmadik DLC-je, a Rise of the Rebellion egy új, öt küldetésből álló egyjátékos kampányt tartalmaz, amely az alapjáték előzménytörténetét meséli el, valamint két új pályát a skirmish és a többjátékos módokhoz. Élvezd az összesen több mint 20 órányi exkluzív játékidőt 7 új pályán! Új kereskedelmi lehetőségek, új Trading Board, új kolostortípus ("Occult"), amely új "occult" technológiákat kínál, és egy új Techboard is megtalálható a kiegészítőben. Az 5 új kampánytérkép, amelyek egyenként több mint 2 óra játékidőt biztosítanak, a következők: Prologue: Chained ( Free Play - Domination küldetés), Escape from the North (történet- és küldetésvezérelt küldetés), Confederation of Faith (történet- és küldetésvezérelt küldetés), Trials of Old Monhaim ( Victory Point küldetés), és Rebel Realm (történet- és küldetésvezérelt küldetés).



The Two Kings kiegészítő

A The Settlers 7: Paths to a Kingdom negyedik kiegészítője, a The Two Kings tartalmaz egy kooperatív módot, egy új 2 játékosnak szánt térképet, új AI játékost, új eseményhelyszínt (Throne of the Kings) és 3 új Victory Point-ot. Az új 2 játékosos térkép a Forest Realm, amely egy sűrű erdőkkel és igen tágas rétekkel tarkított, széles, nyitott hegyi völgyben található, ahol a két király a völgy ellentétes oldalán áll egymással szemben. A 2 új, kizárólag a vadonatúj kooperatív módhoz készült térkép: a Tower Island, amely egy fenyegető hely, ahol négy uralkodó hívja ki egymást. A szigetet a központi Tower of Tandria uralja. A toronyba való bejutás megszerzése lehet a siker kulcsa. És a Throne of the Kings, ahol két csapat verseng a király trónjáért. Különböző kiindulási feltételek vannak, így stratégiádat a helyzetednek megfelelően kell alakítanod.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Settlers: History Collection (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: