Betöltés...

Hatsune Miku: Project DIVA Mega Mix+ (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.057 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL:



Lépj a középpontba Hatsune Miku elsőrangú ritmusjátékában, a világ első számú virtuális popsztárjával a főszerepben! A dalok lenyűgöző készletétől a hatalmas ruhatáron át a stílusig ez a végső turné Hatsune Mikuval, Kagamine Rinnel és Lennel, Megurine Lukával, MEIKO-val és KAITO-val – csak te kell hozzá.



Kezdje egy dal kiválasztásával, majd érintse meg és tartsa lenyomva a megfelelő időben a gombokat a képernyőn megjelenő ikonokkal. Egyszerűen felfogható, és kihívást jelent elsajátítani. Élvezze a zenei videókat az Easy-n, vagy törekedjen a magas pontszámra az Extreme-en! A gombbemenetek úgy konfigurálhatók, hogy harmonizáljanak a játékstílussal és a kisegítő lehetőségek preferenciáival, a Steam-kompatibilis kontrollerekkel.



Több mint 170 dal

A Project DIVA több mint 170 lejátszható dallal debütál PC-n, mindegyikhez egyedi zenei videó társul. Ismerje meg az olyan klasszikusokat, mint a „Melt” és a „Cendrillon”, valamint az új kedvenceket, mint a „Catch The Wave”!



Végtelen testreszabás

Öltöztesd Mikut és barátait tetőtől talpig több mint 500 káprázatos frizurában, jelmezben és kiegészítőben. A jelmezek minden zenei videóhoz szabhatók, így végtelen lehetőségek nyílnak meg.



Vizuális stílusok cseréje egy kattintással

Váltson két vizuális stílus között a különböző élményekhez. Élvezze a „Mega Mix” stílus popját vagy a nagy hűségű „Future Tone” stílus fényét, és bármikor változtasson rajta.



Egyedi

pólószerkesztő Hagyja, hogy Miku beindítsa divattervezői karrierjét a nagyszínpadon! Rajzolja meg saját pólóját elölről hátrafelé, majd debütáljon egy előadásban.



Egyéni lejátszási listák

Te vagy ennek a koncertnek a rendezője! Készítsen tökéletes lejátszási listát, nyomja meg a lejátszást, és engedje, hogy a személyre szabott zenei videók guruljanak ebben a moziélményben.



Ez a játék idővel frissülhet, és fizetett és ingyenes további tartalom is megjelent hozzá. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez megnövelheti a játék futtatásához szükséges minimális követelményeket az alábbi specifikáció fölé.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Hatsune Miku: Project DIVA Mega Mix+ (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: