Betöltés...

Heist Kitty: Multiplayer Cat Simulator Game (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.615 Ft



A JÁTÉKRÓL

Ha macska vagy, és betartod a szabályokat, akkor azt rosszul csinálod. Válassz egy aranyos cicát, és rendezz többjátékos káoszt ebben a nyílt világú sandbox játékban, ahol a szórakozás mindig egy hajszálnyira van.



Többjátékos macskakáosz

Mi lehet őrültebb egy zsák macskánál? Egy város tele velük. Lásd az életet egy pajkos cica szemszögéből, miközben pusztítást rendezel ebben a nyílt világú, többjátékos alomtálcás sandbox-ban. Menj egyedül, vagy vadulj meg a barátaiddal, táncolj a táncparketten, érj el magas pontszámokat a játékteremben, és száguldozz a város utcáin lopott autókkal.



Kinek az oldalán állsz?

Üdvözlünk Kitty City-ben, ahol Chief Hairris Purrlice erői folyamatos harcot vívnak, hogy egy ugrással Tawny Catatelli ravasz Meowfia előtt maradjanak. Menj az utcára, és dolgozz cicás zsaruként, vagy vállalj munkát a maffiának. Bármelyik oldalon is állsz a törvénynek, biztos lehetsz benne, hogy az életed a macskák zűrzavarában fog telni.



Légy a legfőbb macskahajcsár

Bárhová is utazol, győződj meg róla, hogy pajkosságot hagysz a nyomodban. Törd le a poharakat az asztalokról, pusztítsd el az élelmiszerboltokat, csapj le az emberekre olyan hihetetlenül bonyolult fegyverekkel, amelyeket nem lehetett volna megépíteni az ellenállóképes hüvelykujjak segítsége nélkül. És ne aggódj a következmények miatt, a macskáknak nincs szavuk a "következményekre".

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Heist Kitty: Multiplayer Cat Simulator Game (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: