Betöltés...

Darksiders: Complete Collection (Digitális kulcs - PC)

Ár: 18.827 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



Darksiders

Darksiders II Deathinitive Edition Darksiders



Darksiders

A gonosz erők által megtévesztve, hogy idő előtt elérjék a világ végét, a háborút - az Apokalipszis első lovasát - azzal vádolják, hogy megsértette a szent törvényt azáltal, hogy háborút indított az ég és a pokol között. Az ezt követő levágás során a démoni erők legyőzték a mennyei seregeket, és igényt tartottak a Földre.



A Szent Elszenesedett Tanács előtt hozták a háborút vádjával bűncselekményeiért, és megfosztották hatalmától. Becstelenül és a saját halálával szembesülve a War lehetőséget kap arra, hogy visszatérjen a Földre, hogy az igazság után kutasson és megbüntesse a felelősöket.



Egy bosszúálló angyalcsoport vadászatával a háborúnak meg kell vállalnia a Pokol erőit, nyugtalan szövetségeket kell kötnie az általa vadászott démonokkal, és a bosszú és a bosszú törekvése során át kell utaznia a Föld megsemmisített maradványain.



Darksiders II Deathinitive Edition

MINDEN valaha kiadott DLC-tartalmat tartalmaz !

Legyen az a félelmetes erő, amelytől minden fél, de semmi nem menekülhet el. A napok vége felébresztett halál, a legendás Négy Lovas közül a legjobban féltett, testvére nevének megváltására törekszik. Útközben a Lovas felfedezi, hogy egy ősi harag veszélyeztetheti az egész teremtést. A halál él.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Darksiders: Complete Collection (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: