Betöltés...

Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific (Digitális kulcs - PC)

Ár: 36.877 Ft



A JÁTÉKRÓL Vadássz, rejtőzz és ölj, miközben amerikai tengeralattjárók és legénységek parancsnoka vagy, és navigálj a Csendes-óceán álnok vizein a második világháború idején.



Az autentikus tengeralattjáró-szimulátor visszatér

A Silent Hunter, a több mint egy évtizede piacvezető tengeri hadviselési szimulációs franchise visszatér a gyökereihez, újgenerációs grafikai realizmussal, magával ragadó játékmenettel, innovatív legénységi fejlődéssel és minden eddiginél több akcióval. A 2007-es rész, amelyet ugyanaz a Ubisoft-csapat fejlesztett, amely a "tengeralattjáró-játékok királyát", a Silent Hunter 3-at is világszerte elismeréssel fogadta, minden idők legemlékezetesebb, legkönnyebben elérhető és leghatalmasabb tengeralattjáró-szimulációs élményét nyújtja.



Hollywoodi blockbuster élmény

Az élethű grafika és a látványos audio/vizuális effektek hihetetlenül magával ragadó játékélményt nyújtanak. Légy tanúja a történelmi hitelességnek és a részletekre való elképesztő odafigyelésnek a lélegzetelállító csendes-óceáni helyszíntől kezdve a több mint 75 autentikusan megalkotott háborús gépig, mint például az amerikai Gato-osztályú tengeralattjáró, a japán Yamato csatahajó és a H6K repülőgép-hajó.



Nagyszabású tengeri ütközetek

Az epikus tengeri összecsapásoknak a játékosok akár első kézből, akár rádióüzeneteken és a főparancsnokságtól érkező parancsokon keresztül lehetnek szemtanúi.



Innovatív legénységi fejlődés

Szerezz fejlesztéseket és tapasztalatot, hogy irányítsd a legénység tagjainak fejlődési útját, így embereid a csendes-óceáni hadszíntér leghatékonyabb haditengerészeti erejévé válhatnak.



Magával ragadó egyjátékos játékmenet

A változatos küldetési célok és események egyedi jutalmakkal kombinálva minden kampányt új élménnyé tesznek. Parancsnokolj különböző amerikai tengeralattjárókon, és fejleszd tengerésztiszti karrieredet a Career mód továbbfejlesztett, dinamikus kampányain keresztül, vagy merülj el az "instant actions" játékmódban, vagy az egyes őrjáratokban egy gyors harcért.



Új online, addiktív Adversarial mód

Egyesítsd erőidet akár 8 barátoddal LAN-on keresztül vagy 4-gyel az interneten keresztül kooperatív vagy Adversarial játékmódban. A szkriptelt és generált küldetéstípusok epikus online csatákat és korlátlan újrajátszhatóságot tesznek lehetővé.



Skálázható tanulási élmény

A választható nehézségi szintek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy eldöntsék, milyen kihívást jelentő szimulációt szeretnének játszani.



Könnyen irányítható

A továbbfejlesztett és egyszerűsített kezelőfelület minden eddiginél egyszerűbbé teszi a tengeralattjárón való mozgást és az irányítást.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: