Betöltés...

Might & Magic: Heroes VI - Gold Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 16.728 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Might & Magic: Heroes VI – Gold Edition tartalma:

- Might & Magic: Heroes VI alapjáték

- Pirates of the Savage Sea kiegészítő

- Danse Macabre kiegészítő





A Heroes VI kalandja 400 évvel a Heroes V eseményei előtt kezdődik, és a hősök egy családját egy pörgős epikus történetbe repíti, ahol az Angels faj egyszer s mindenkorra véget akar vetni a riválisaikkal, a Faceless nevű fajjal vívott, befejezetlen ősi háborúnak.



Alakítsd a sorsod

Élvezd a körökre osztott stratégia és az RPG egyedülálló keverékét, és vezesd a Heroes of the Griffin-dinasztia hőseit egy izgalmas szcenárión keresztül.



Élvezd a kritikusok által elismert Heroes-játékmenetet

A jól ismert fejlesztő, a Black Hole közreműködésével és a játék számos rajongójával szoros együttműködésben felújított változatban élvezd a kritikusok által elismert Heroes-játékmenetet.



Tapasztald meg a körökre osztott stratégia és az RPG egyedülálló keverékét

Fedezd fel az extra nagy, kalandozásra alkalmas térképeket, gyűjts tonnányi nyersanyagot és építs rendkívüli városokat. Tökéletesítsd a taktikádat, hogy szintet lépj hőseiddel, toborozz csapatokat és készítsd fel őket a harcra az exkluzív csatatérképeken.



Alakítsd a sorsod

Vezesd a Griffin-dinasztia hőseit egy izgalmas szcenárión keresztül. Válaszd ki az utadat, vállald fel a döntéseidet, és szabd testre a játékélményedet a vadonatúj Reputation-rendszernek köszönhetően.



Fedezd fel újra az M&M-univerzumot

Fedezd fel a fantasztikus tájakat és lényeket Ashan világából. Élvezd a továbbfejlesztett 3D-s dizájnokat és egy exkluzív új bestiáriumot.



Osztozz a közösséggel

Tegyél közzé tartalmat és versenyezz barátaiddal egy új és intelligens, online közösségi felületen keresztül.







Pirates of the Savage Sea

A Pirates of the Savage Sea egy "Adventure Pack" (vagyis DLC) a Might & Magic: Heroes VI-hoz. Tartalmaz egy 2 térképes kampányt és egy különálló nagy szcenárió térképet. Az Adventure Pack új hősöket, egy új ereklye készletet, egy új Dynasty Weapon-t, egy új Boss harcot, egy Pet-et, és egy, a kalandtérképen lévő új épületet (az Elemental Conflux, amely lehetővé teszi a különböző elemi semleges lények toborzását) tartalmaz.



Történet

A Might & Magic: Heroes VI eseményeit követő évben egy hirtelen és rejtélyes viharban több hajó eltűnt a Savage Sea tengeren. Normális esetben ez nem lenne olyan meglepő - ezek a vizek köztudottan veszélyesek és könyörtelenek -, de kapitányaik különösen tapasztalt tengerészek voltak. A Pirate Council nevezetű kalóztanács felbérelte a legendás kalózt, Crag Hacket, hogy derítse ki, mi történt. Crag Hack volt már minden: zsoldos, barbár és kalóz... Itt az ideje, hogy ezt a legendás hőst visszahívják a nyugdíjból, és új, veszélyes kalandba vágjon bele! A pletykák szerint egy thunderbird fészkel valahol a szigeteken, és ő a felelős a viharos időjárásért. Ha ez igaz, akkor Crag Hacknek meg kell találnia a lényt, és véget kell vetnie a veszélynek. Crag Hack útja a Savage Sea nevezetű tengeren keresztül is átvezet, hogy felfedezzen egy baljós szektát, amely komoly veszélyt jelent az ashani kalózok jólétére.



Több mint 10 órányi intenzív, epikus kaland

Élj át egy eredeti, lélegzetelállító történetet egy közkedvelt Legacy-hős főszereplésével, és fedezz fel új titkokat Ashan világában.



Új ereklyék és bónuszok

Oldj fel egy új, látványos Dynasty Weapon-t, egy ereklye készletet, egy egyedi épületet, egy legendás hőst és a saga során először... egy pet-et!



Fedezd fel újra a Might & Magic-univerzum részletgazdagságát!

Egyedülálló szcenárió-térkép, amely a VARN-on, a Might & Magic-univerzum híres Legacy-világán alapul.







Danse Macabre

A Danse Macabre a Might & Magic: Heroes VI második DLC-je (letölthető tartalom, ebben a sorozatban adventure pack-nek nevezik). Ez egy új kampányt, egy új Dynasty Weapon-t, valamint egy új ereklye készletet tartalmaz. Egy új hős, egy egyedi épület a kalandtérképen és egy társ is szerepel benne. Van egy szcenárió térkép is, melnyek helyszíne Xeen, a Might & Magic: Clouds of Xeen és a Might & Magicben: Darkside of Xeen játékokban szereplő helyszín.



Történet

Évekkel a Heroes VI eseményei előtt Sandro varázslót kizárták a Spider Cult nevezetű szekta soraiból, és száműzték a Seven Cities városaiból, hatalmát jelentő botját pedig elkobozták. Sorsát évtizedekig rejtély övezte. A Heroes VI után a Great Lich bosszúból visszatér. Hogy véghezvigye aljas tervét, Sandrónak először is meg kell találnia a Staff of the Netherworld nevezetű botot, egy ősi ereklyét, amelyet jelenleg Ovidio of the Bull herceg magángyűjteményében őriznek. Ezután Sandrónak meg kell fejtenie egy hatalmas ereklye, a Ring of the Unprepentant-ot övező rejtélyeket... Sandro egy legendás gonosztevő, egy hataloméhes Lich, aki machiavellista cselszövések és fondorlatok segítségével a saját célját követi. Irányítsd Sandro sorsát, miközben szembeszáll az emberekkel és a Dragon God-okkal, és olyan gondosan megtervezett eseményeket indít útjára, amelyek örökre megváltoztatják Ashan sorsát.



Több mint 10 óra intenzív és epikus kaland

Élj át egy eredeti és exkluzív, lélegzetelállító történetet a rajongók kedvenc "Legacy" hősének főszereplésével, és fedezd fel Ashan új titkait.



Új ereklyék és bónuszok

Oldj fel egy új, látványos Dynasty Weapon-t, egy ereklye készletet, egy egyedi épületet, egy legendás hőst és a saga során először... egy pet-et!



Fedezd fel újra az M&M-univerzum részletgazdagságát!

Egyedülálló szcenáriótérkép, amely "Xeen"-en, a Might & Magic-univerzum egyik híres világán alapul.



Tapasztald meg a körökre osztott stratégia és az RPG egyedülálló keverékét

Fedezd fel az extra nagy kalandtérképeket, gyűjts tonnányi nyersanyagot és építs rendkívüli városokat. Tökéletesítsd a taktikádat, hogy szintet lépj hőseiddel, toborozz csapatokat és készítsd fel őket a harcra az exkluzív csatatérképeken.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Might & Magic: Heroes VI - Gold Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: