Betöltés...

Submachine: Legacy (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.443 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Submachine egy kézzel rajzolt point and click kalandjáték. Kietlen helyszínek hatalmas hálózatában találod magad, amelyek rejtvényeket, titkokat, jegyzeteket és leltári tárgyakat tartalmaznak, amelyeket összegyűjthetsz, hogy segítsenek az utadon. Kövesd egy számkivetett világítótoronyőr történetét, hogy felfedezd a romokba süllyedését.



Történet

Egyedül vagy itt. Egy száműzött világítótoronyőr nyomába eredsz, hogy felfedezd a Submachine romjaiba való leereszkedését. A történet fejezetekre van osztva, amelyek a játékban való előrehaladásod során feloldódnak számodra. A történetet feljegyzések sorozata közvetíti, amelyeket összegyűjtesz és elolvashatsz.



A Submachine világa

A Submachine földalatti világa a helyszínek és szerkezetek hatalmas választékát kínálja, amelyeket felfedezhetsz és megjavíthatsz. Miközben minden összetörik, megpróbálod majd összerakni a dolgokat, hogy megértsd mi történt és megmenekülj.



Rejtvények

Rengeteg rejtvény van, amelyek közül néhányat úgy oldasz meg, hogy a gépezetet újra működésbe hozod, bütykölsz rajta, ki- és bekapcsolod. Másokhoz hiányzó alkatrészeket, letört vagy ellopott karokat, lemerült energiaforrásokat, fogaskerekeket, lámpákat, tekercseket és így tovább kell megtalálnod. Miközben végigmész a szerkezeten, újra összerakod azokat a dolgokat, amelyek összetörtek.



Zene

A játék környezeti zenéjét a ThumpMonks készítette, az 1. fejezet környezeti zenéjét pedig Marcus Gutierrez. A zene tökéletesen kiemeli a magányos felfedezés hangulatát.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Submachine: Legacy (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: