Betöltés...

Endorfy Floor Pad FP90S Gaming Szőnyeg Fekete EY8G002

Ár: 19.040 Ft

Tartós. Vízálló. Kényelmes. Egyszerűen szólva, a Floor Pad FP90S egy masszív szőnyeg a székéhez - csak üljön le, és intézze a dolgát, míg ez gondoskodik a padlóról.

Vastag és tartós PVC anyagból készítettük. Ez egy igazi pajzs, amely - még sok órányi fotelben való vergődés után is olyan frissen néz ki, mintha csak most vették volna ki a dobozból. Ha valaki úgy döntene, hogy dobozban árul pajzsokat, OFC ;)

Ha szeretsz néha hintázni, akkor imádni fogod a Floor Pad FP90S-t. Ez egy nagyon szép és rendkívül tartós padlószőnyeg, vastag PVC anyagból készült. Ennek köszönhetően még hosszú órákig tartó pörgés után is olyan frissnek tűnik, mint egy futó pillanatokkal az első ultramaraton előtt. Az egyetlen különbség, hogy a mi szőnyegünknek nincs szüksége jó cipőre vagy sportruházatra ahhoz, hogy túlélje.

A Floor Pad FP90S-t úgy terveztük, hogy a padlóhoz tapadjon - még akkor is, ha az kerámiacsempéből készült. Ennek eredményeképpen a vízálló anyag a helyén marad akkor is, ha sokat utazik az ülésével. Ráadásul a kerekek gördülésének hangját is elnémítja.
 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Endorfy Floor Pad FP90S Gaming Szőnyeg Fekete EY8G002" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: