Betöltés...

Warhammer 40,000: Rogue Trader - Voidfarer Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 59.850 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Warhammer 40,000: Rogue Trader - Voidfarer Edition tartalma:

- Warhammer 40,000: Rogue Trader alapjáték

- Season Pass

- Void Shadows kiegészítő

- Lex Imperialis kiegészítő

- Deluxe csomag

- Voidfarer csomag





A Games Workshop együttműködésével készült Warhammer 40,000: Rogue Trader az Owlcat Games, a kritikus által is elismert Pathfinder: Wrath of the Righteous fejlesztőinek történetben gazdag klasszikus RPG játéka.



Fedezd fel a Koronus Expanse-t

Kezdd a kalandot a személyes, óriási űrhajód fedélzetén, és utazz a Koronus Expanse, az űr alig feltérképezett és hihetetlenül veszélyes régiójának számos rendszere között. Annak ellenére, hogy az Imperium egyik félreeső területének tartják, ez a régió az üresség egy hatalmas részét foglalja magába, és ezáltal tele van veszélyes lényekkel és hatalmas profit- és felfedezési lehetőségekkel.



Számítanak a döntéseid, Lord Captain

A küldetések során tanúsíts kegyelmet vagy megvetést alattvalóid iránt, maradj hűséges a God-Emperor-hoz, vagy barátkozz az emberiség ellenségeivel – minden döntésed és cselekedeted, még a karakteralkotás során meghozottak is, megváltoztatják a játékban lévő nyílt világot és azokat, akik benne élnek.



Állítsd össze a csapatot

A Rogue Traderek sosem utaznak egyedül. Állíts össze egy igazságos hősökből, csavaros psykerekből és alattomos idegenekből álló csapatot. Mindannyian készen állnak arra, hogy kövessenek téged a csillagok közötti sötétségbe. Tanácsot adnak majd neked, segítenek a harcok során, és lehetővé teszik számodra, hogy egyre nagyobb hatalomra tegyél szert. Cserébe végigvezetheted őket a saját személyes útjukon, örökre megváltoztatva a sorsukat.



Tervezd meg gondosan a cselekedeteidet

Mészárold le az emberiség ellenségeit a teljes értékű, izometrikus, körökre osztott, taktikai harcok során. Használd ki a fedezékeket, a környezetet és helyezkedj okosan, hogy legyőzd az ellenségeidet. Ha ez nem elég - használd a társaid erős képességeit, hogy megfordítsd a csata menetét, és még a legszörnyűbb helyzetekben is győzelmet arass. A klasszikus Rogue Trader szabályrendszer ezen videójátékos adaptációja rengeteg lehetőséget kínál a játékosoknak.







Void Shadows

Az első nagyobb történet kiegészítő a Rogue Trader ürhajójáról, legénységének életéről és a raktérben leselkedő veszélyekről szól. Merülj el egy új, a fő történetbe integrált epikus narratívába, harcolj új ellenségekkel, és toborozz egy új társat - egy halálszektás bérgyilkost. Fedezd fel űrhajód új fedélzeteit, nyiss fel új fejlesztési lehetőségeket, és sajátítsd el az ürhajóharc mechanikáját. Ismerkedj meg legénységed új tagjaival a hídon, például az asztropatával, a sebésszel és másokkal. A történet eseményeit a játék epilógusa fogja tükrözni.







Lex Imperialis

A második nagy történet kiegészítőben a Lord Captain egy új társsal - az Adeptus Arbites egyik tagjával - egyesíti erőit. Ahogy a von Valancius-ház múltja új megvilágításba kerül, a Rogue Trader olyan nehéz döntésekkel néz szembe, amelyek az egész Koronus Expanse jövőjét befolyásolhatják. A történet során lehetőséged nyílik arra, hogy többet megtudj a birodalmi tized begyűjtéséről, más néven a Grand Harvesting-ről. A saját felelősségedre avatkozz bele a Imperium-nak ebbe az alapvető folyamatába. Fedezz fel új területeket, játékmechanikákat és archetípusokat - és persze találkozz az Immaterium új rémségeivel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Warhammer 40,000: Rogue Trader - Voidfarer Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: