Betöltés...

Way of the Samurai 4 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 20.468 Ft



A JÁTÉKRÓL

A The Samurai sorozat széles körben ismert arról, hogy lehetővé teszi a játékosok számára, hogy messzemenő döntéseket hozzanak, amelyek gyökeresen megváltoztathatják a történet menetét, és ez, az izgalmas sorozat negyedik bejegyzése, amely korábban kizárólag a PS3-ra vonatkozott, nem kivétel! A Way of the Samurai sorozat összes kardforgató akciója, kalandja és drámája először érkezik a PC-re, folytatva a sorozat testreszabásának, felfedezésének, akciójátékának és furcsa humorának keverékét.



A Samurai 4 útja a szerény kikötővárosban, Amihamában zajlik a 19. század közepén, néhány évvel azután, hogy a nyugat felõl érkezõ „fekete hajók” megérkeztek Japán hosszú kulturális elszigeteltségének történelmével. Amihama belvárosát lassan „Kis-Britanniává” alakították át, európai stílusú épületekkel kiegészítve, amelyeket kalandos külföldi telepesek árasztanak el. Ennek ellenére nem mindenki fogadja örömmel ezeket az új lakosokat, és három, egymástól eltérő ideálokkal rendelkező frakció kezd kialakulni.



El kell vállalnod egy mester nélküli szamuráj szerepét, aki meg akarja erősíteni magát a lehetőségek és a bizonytalanság ezen konfliktusos országában. Önön múlik, hogy melyik frakciót támogassa a régió három hatalma közötti mindenható konfliktusban, és így irányítsa Japán történelmének menetét.



Segíteni fogja a sógunátus kormánypárti próbálkozásokat a béke megőrzésében és a külföldi kontingenssel való szívélyes kapcsolatok kialakításában?



Segít-e a nacionalista elszigetelődőknek abban, hogy megpróbálják száműzni ezt a potenciális veszélyt a japán életmódra nézve?



Vagy szövetkezni fog a brit haditengerészet által irányított külföldiekkel a selyemkereskedelem létrehozásának és a kulturális cserék előmozdításának kísérleteiben?



Kit támogat? Kit fog elárulni? Legyen az erény végső bástyája vagy az emberiség végső gyalázata, és tegye meg, ahogy akarja. A választás teljes egészében a saját ...





Gyere csatlakozzon ennek az ütköző kikötőnek a lakóihoz, és élvezze az összes sorozat alapanyagot, amelyet elvárhat a Szamuráj útjától:



• Elágazó történetek több végződéssel

• Dinamikus harcrendszer

• Kiterjedt karakter testreszabási

• Kulcsfontosságú esemény döntéshozatal

• kard gyűjtése

• Eredeti japán kommentár, angol felirattal



Ez a PC-átalakítás is kínál számos javításokat az eredeti, biztosítva, hogy a PC-játékosok megkapják a a lehető legjobb játékélmény:



• Továbbfejlesztett felhasználói felület a játéktábla és a billentyűzet támogatásával egyaránt

• 8 lenyűgöző Steam Trading Card összegyűjtése!

• Steam teljesítmények

• Felhő megtakarítások



A véleményezők véleménye a PS3-as verzióról:

„Nevetséges módon a legfelső japán történelmi környezet, szamuráj badassery-vel és egy nyitott világgal kombinálva, Válaszd ki a saját kalandod stílusú felületét”. -EGM



„Mindenkinek tudom ajánlani ezt a játékot, aki szívélyes rajongója a szamurájoknak, és élvezi a jó harci rendszert, amely egyedülálló módon mesélhető el.” - Darkstation



„... egyedülálló, kifizetődő élmény, amely a mai napig nem található máshol.” - Destructoid

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Way of the Samurai 4 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: