Betöltés...

Anno 2070: Complete Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.007 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Anno 2070: Complete Edition tartalma:

- Anno 2070 alapjáték

- Anno 2070: Deep Ocean kiegészítő

- The Keeper Package csomag

- The Development Package csomag

- The Eden Series Package csomag

- The Central Statistical Package csomag

- The Crisis Response Package csomag

- The Distrust Series Package csomag

- The Silent Running Package csomag

- The E.V.E. Package csomag

- The Nordamark Line Package csomag





2070-et írunk. A világunk megváltozott. A klímaváltozásnak köszönhetően nagy területek váltak lakhatatlanná, a tenger szintje pedig megemelkedett, ezzel kárt okozva a tengerparti városokban.



A díjnyertes stratégiai széria folytatása, az Anno 2070 egy új, kihívásokkal teli világot kínál, ahol az Anno-sorozat eddigi legátfogóbb és legmélyebb gazdasági rendszerén keresztül kell elsajátítanod az erőforrás-gazdálkodást, a diplomáciát és a kereskedelmet.



Egy új korszak

A közeli jövőben játszódó játék számos új játékmechanikát, építészeti áttörést és teljesen új kihívást hoz, miközben megtartja azokat az alapokat, amelyek az Anno-játékokat sikeressé tették. Mindemellett pedig a játékosok olyan hatalmas városokat építhetnek majd, amilyenek a korábbi Anno-játékokban még soha nem voltak láthatóak.



Formáld a jövőt

Nézz szembe, és küzdd le a világ jelenlegi kihívásait és nehézségeit, hogy egy jobb holnapot teremts. Válaszd a Tycoon frakció által képviselt iparra és a termelés maximalizálására épülő utat, vagy az Ecos környezetbarátabb és fenntarthatóbb irányát.



Egy dinamikus világ, ami reagál a tetteidre

A döntéseid súlyos következményekkel járhatnak, mivel például a környezetszennyezésre reagálni fognak a szigetek természetei, és a világ építészeti megjelenése, illetve a különböző hatások és döntések a népességedre is hatást fognak gyakorolni. Hozz döntéseket, és vállald a következményeket.



Rejtett mélységek és új erőforrások

A tenger mélye csak arra vár, hogy felfedezd! Használd ki a jövő közlekedési rendszereit, és merülj a víz alá, hogy számos nyersanyagot szerezz. A víz mélységein kívül az ég is arra vár, hogy meghódítsd. Légy a tenger és az ég ura, és építs ki a felhasználásukkal egy erős gazdaságot.



A továbbfejlesztett Anno, új elsajátítandó funkciókkal

Megannyi számos új funkció vár az Anno 2070-ben, amelyet el kell sajátítanod. Találj új kereskedelmi partnereket és bővítsd kapcsolataidat olyan felekkel, mint a leselejtezett anyahajón utazó árus, vagy a nagyhatalmú olajbáró. Sok új küldetésben is részt vehetsz, mint például kikötők közötti árucsempészés, ahol ügyelned kell arra, hogy a parti őrjáratok ne vegyenek észre.



Még több újdonság

Az előző részekhez képest még több tárgyat, épületet, járművet és erőforrást kezelhetsz. Például új termelési láncokat alakíthatsz ki a robotgyárak, az olajfinomítók és a gyémántbányák segítségével, de olyan új árukkal is kereskedhetsz, mint a szója, a tea, vagy kommunikátorok. Valamint az ég és a tenger meghódítására vadonatúj járművek állnak majd rendelkezésedre. Hódítsd meg az elemeket és építs ki egy erős gazdaságot!







Deep Ocean

A Tech frakció növekedését nem lehet megállítani. Az innováció és a kutatás iránti folyamatos törekvéseiknek hála ők lesznek a legfejlettebb civilizáció az Anno 2070: Deep Ocean kiegészítőjében. Az óceánok mélyén évszázadok óta rejtőzködő Tech tagjainak végre sikerült megoldást találniuk minden energiaproblémára. Az új technológiának köszönhetően mostantól teljesen új módon lehet energiát termelni és elosztani. Viszont minden fejlődés új kihívásokkal és kockázatokkal jár. Képes leszel kezelni a helyzetet?



A tengerek mélyének alaposabb felfedezése

Az óceán mélyén, évek óta túlburjánzó kövek között rejtőzködve, a Tech frakció olyan erőre tett szert, amely megváltoztathatja a világot: a geotermikus energiatermelésre. Ez az új technika arra kényszeríti a 2070-es évek világát, hogy kiterjesszék felfedezéseiket a kék tengerek mélyére, ezáltal a játék középpontjába helyezve azokat. A mély, kék tengerek eddig ilyen mértékben fel nem fedezett világa megannyi új iparág és nagy termelési lánc kiépítésének lehetőségével, illetve korábban ismeretlen erőforrásokkal szolgál.



Géniuszok

Ennek a sikeres felfedezésnek hála a Tech frakció népessége egy új osztállyal bővül: a Genius osztállyal, akik a felszínen is ugyanúgy megállják a helyüket, mind a víz alatt. Lenyűgöző látványosságok, különféle új épületek és a legújabb igényeik mind a frakciójukat erősítik.



Sajátítsd el az elemeket

A víz alatti felfedezés és a tengerek kizsákmányolása megköveteli, hogy kihasználd a környezeted előnyeit, többek között, hogy elsajátítsd a vadonatúj erőforrás megfelelő felhasználását, és hogy a diplomáciát és a kereskedelmet a legerősebb fegyveredként használd, biztosítva ezzel, hogy a civilizációd ebben az ellenséges környezetben is gyarapodjon.



Új, víz alatti ipar

A kék tengerek mélyébe veszett szigetekhez láncolva kell meghódítanod a megmaradt szárazföldi területeket, és víz alá merülnöd, hogy kiépíts egy futurisztikus, víz alatti ipart, amely támogatja a terjeszkedő gazdaságodat. A víz alá merüléssel fedezd fel a több mint 80 vadonatúj elemet, és fejleszd az iparodat, erősítsd a gazdaságodat, és használd ki az új erőforrásokat.



Fejlődj és növekedj

Hogy ellenfeleid fölé kerekedj építs új épületeket, állíts fel új nevezetességeket, nyiss erőműveket, aknázd ki az új energiaforrásokat és fejlessz ki vízalatti kereskedelmi útvonalakat… fejlődj, növekedj és szerezz hozzáférést az új civilizációs fejlődési szakaszhoz.



A természet ereje

Bár a játékmenet középpontjában az evolúció és a fejlődés áll, ne becsüld alá a környezetedet és a természetet. Szembesülhetsz olyan pusztító természeti katasztrófákkal, mint a cunami, ami elképesztő károkat tud okozni számodra, ám ha ezt egy ellenfeleddel teszi meg, akkor az akár a te előnyödre is válhat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Anno 2070: Complete Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: