Betöltés...

Two Point Hospital - Pebberley Island (DLC) (NA/Oceania/Africa) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.246 Ft



A JÁTÉKRÓL



Egy trópusi szigeten sterilizált nyomvonal lángoljon el egy különc milliomos számára, hogy egy halálos áldozatú víz mesés forrását keresse.



A részmunkaidős felfedező és hírhedt germaphobe, Wiggy Silverbottom, az örök élet titkainak felfedezésére törekszik. Kórházi adminisztrátorként, akinek érzéke van a rendhagyó dolgokhoz, Wiggynek szüksége van a segítségére, hogy kinyissa ezt a fenségesebb jutalmat.



Bővítse orvosi határait. Tapasztalja meg az új látnivalókat. Tanuld meg felfedezni az összes legnagyobb titkot.



Három új kórházat, sokféle új betegséget és egy sor trópusi felszerelést tartalmaz a látványos kórházakban (ha ezt maga mondja!)



ÚJ JÁTÉK



Hárítson három izgalmas új forgatókönyvet, amikor az örök életre törekszik a dzsungelben. Kezdje kalandjait a Pebberley Reef, egy idilli atollparadicsom zavartalan éghajlatán, mielőtt sűrű, feltáratlan országba torkollik a túlburjánzásban, és utat nyit a saját kórházának, miközben új betegségek vad sokaságának gyógyítására törekszik.



Végül hódítsa meg a lenyűgöző Felső nélküli Hegyet, amikor megpróbálja feloldani az örök fiatalság elveszett titkát - egy csúcstalálkozóval, amely az utolsó pillanatig a lábujjain tartja.



ÚJ Kórházak



A Pebberley Reef



Wigbert „Wiggy” Silverbottom finanszírozta ezt a kórházat a Pebberley-sziget partján. Jelenleg nem pontosan mi az, amit „hivatalosnak” mondanál. Kicsit meg kell takarítanunk a helyet, mielőtt a sziget egészségügyi hatóságai hajlandóak ezt kórházként elismerni és orvosi engedélyt adni nekünk.



Wiggy a kórházat használja arra, hogy jót tegyen mindazokban az időkben, amikor valakinek munkát ajánlott, anélkül, hogy végiggondolta volna; valamilyen oknál fogva úgy gondolta, hogy jó ötlet lenne, ha gondnokunkként dolgoznának. Nem lesz hozzáférésünk magasan képzett orvosi portásokhoz. Ehelyett más, véletlenszerű, teljesen tapasztalatlan embereket is felvehetünk. Képzést kell kapnunk, vagy esetleg csak rengeteg dolgot kell felvenni belőlük, mivel Pebberley a megye legrosszabb és legkülönlegesebb időjárási viszonyait fogadja.



Túlnövekedés



Nehéz elhinni, de egy közösség korábban ennek a dzsungelnek a középpontjában élt, mielőtt haragudott volna rájuk, és tudod, „túlnőtt”. Azok az emberek, akik évezredek óta itt éltek, kénytelenek voltak elhagyni otthonukat, és egy kicsit az úton haladni.



Az itt található növények meglehetősen ítélőképesek a növényzet szempontjából, de pozitívan reagálhatnak, ha törődik az emberekkel és helyreállítja az egyensúlyt a területen. Amikor megérkeztünk, érthetetlen szó- és számsorokat találtunk néhány fa kérgébe írva. Próbálja ki, amennyire csak lehet, egyszerűen nem tudtunk értelmes lenni a „10 beteg gyógyításával”, valószínűleg érdemes megnéznie. Sok szerencsét, és ne feledje, a fák figyelnek!



Topless Mountain



Ennek a területnek a hihetetlen természetes fennsíkjai tökéletes építési alapok. Csak olyan laposak. Sokkal alkalmasabb, mint azok a hegyes hegyes hegyek, amelyek északon vannak. Az ókori emberek minden bizonnyal így gondolták, ezért az ősi szerszámaikkal rengeteget építettek itt az ókorban.



A kinti közlekedés rémálom, ahogy el lehet képzelni, és az idáig eljutó turisták hajlamosak lettek megbetegedni utazásaik során, így a beteges városnézők nagy csoportjai ("hullámoknak hívjuk őket") megfordulnak egyszerre. Amíg kezeled őket, Wiggy legénysége feltárja a romokat. Érdemes lehet szemmel tartani a haladásukat: minél többet találnak és helyreállítanak, annál több csonthéjat kapunk fel a kórházban.



A Pebberley-sziget lakói nagyon szokatlan betegségekben szenvedtek. Talán tudunk segíteni!



34 új betegséget tartalmaz (ebből 10 teljesen új vizuális betegség), beleértve az alábbiak egy részét:



- Wanderust

A hosszan tartó hasonlóság érzése unalmas, unalmas fájdalomhoz és kalandvágyhoz vezetett. Az elszenvedett hajlam arra, hogy megkönnyebbülést keressen rendkívül bizonytalan, fantáziátlan tevékenységekben, azt jelenti, hogy nagy kockázatot jelentenek önmagukra és másokra nézve, amíg valamiféle megtérülést nem tapasztalnak.



- Üres megjelenés

A szenvedő arcvonásai visszahúzódtak a létezésüktől, és finom, hidraulikus gépekkel kell visszahozni őket. Sajnos gyakori az emberek kedvelői, az igen férfiak és a tömeg rajongói körében.



Trópusi kincsek bőségszaru vár rád a Pebberley-sziget arany partján. A bambusz padoktól a rózsaszínű műanyag madarakig és jégszobrokig garantálhatja, hogy kórházai ízelítőt kapnak a szabadban, bent (és néha a szabadban is).

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Two Point Hospital - Pebberley Island (DLC) (NA/Oceania/Africa) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: