Betöltés...

Madden NFL 19 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 55.609 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Madden NFL 19 a pályán és a pályán kívül is változatos irányítást biztosít. A Real Player Motion átalakítja a Madden játékmódját, így a játékmenetet precízen és célzottan irányíthatod.



Mi az az a Madden NFL?

Az iparág legautentikusabb sportjátéka, amely NFL-élményt nyújt azáltal, hogy online vagy egymás mellett versenyezhetsz barátaiddal, csapatodat az előszezontól a Super Bowl-bajnokokig vezetheted, valamint a játék lehetővé teszi, hogy minden meccs középpontjában legyél, így elérheted a gridiron nagyságot.



A végső kihívás

A Madden Ultimate Team még több tartalommal és kihívással tér vissza, hogy fantázia játékoskeretedet a Hall-of-Fame státuszig juttasd. Ez a szezon nem csak kibővített legendás tartalmat kínál, hanem új fejlődési rendszert és játékmódokat ad az MUT-hoz.



Történet

Játssz Devin Wade és Colt Cruise szerepében a Longshot ezen szezonjában. Ezúttal a történetük nem ér véget a sztorimóddal. Nézd meg, hogy el tudod-e vinni Devin-t a Super Bowl-dicsőségig a játéksorozatban, miközben a Mathis futball legendáját építed, míg Colt a középiskoláját próbálja a gridiron sikereihez vezetni.



Továbbfejlesztett irányítás

A Madden NFL 19-ben a játékosok élménye áll a középpontban. Fejlesztések történtek, hogy a játékosok nagyobb irányítást és érzékenységet kapjanak, miközben friss játékkoncepciókat hoztak be, amelyek hihetetlen magasságokba repítik a Madden-t.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Madden NFL 19 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: