Betöltés...

Surviving Mars: First Colony Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.800 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



alapjáték



A „Metropolis” épületkészlet Adjon

hozzá néhány krómot kupolájához az infrastruktúra fényes, új vizuális frissítésével, amely kromatikus bőröket biztosít az oxigéntartályokhoz, víztornyokhoz, üzemanyag -finomítókhoz és még sok máshoz.



Kiegészítő rádióállomás , "Quantum Sonics" Egy további játékon belüli rádióállomás, új zenével és fecsegéssel, kizárólag a Deluxe kiadással érkezik.

Onyx házbőr

Három alternatív burkolat lakóépületek számára lehetővé teszi, hogy különböző hangulatot és formatervezést adjon a kolóniákhoz.

Művészeti könyv

50+ oldalas digitális művészeti könyv, amely részletes áttekintést nyújt a Túlélő Mars művészetéről és alkotásáról.

Deluxe avatar és ikon a Paradox fórumokhoz

Háttérképek A

Surviving Mars gyönyörű alkotásai díszítik a számítógép asztalát.

A

szezonbérlet két teljes bővítményt és két tartalomcsomagot tartalmaz a Surviving Marsra az indulást követő hónapokban.



Üdv itthon! Elérkezett az idő, hogy a Vörös Bolygóra támaszkodjon, és felépítse az első működő emberi kolóniákat a Marson! Csak a kellékekre, az oxigénre, a több évtizedes képzésre, a homokviharokban szerzett tapasztalatokra és a tehetséges hozzáállásra van szükség ahhoz, hogy felfedezzük azoknak a furcsa fekete kockáknak a célját, amelyek a semmiből tűntek fel. Egy kis felfrissüléssel ez a hely fantasztikus lesz!



A túlélő Mars egy sci-fi városépítő, amely a Mars gyarmatosításáról és a folyamat túléléséről szól. Mielőtt meghatározná a kolónia helyét, válasszon egy űrügynökséget az erőforrásokért és a pénzügyi támogatásért. Építsen kupolákat és infrastruktúrát, kutasson új lehetőségeket, és használja a drónokat, hogy feltárja a település kialakításának és bővítésének bonyolultabb módjait. Termelje saját ételeit, nyerje ki az ásványi anyagokat, vagy csak pihenjen a bárban egy kemény munka után. A legfontosabb azonban az, hogy életben tartsa a gyarmatosítóit. Nem könnyű feladat egy furcsa új bolygón.



Lesznek leküzdendő kihívások. Végezze el stratégiáját, és javítsa kolóniájának túlélési esélyeit, miközben feltárja ennek az idegen világnak a rejtelmeit. Kész vagy? A Mars vár rád.

Jellemzők



Fenntartható kolónia

építése az űrben: Az emberi életre alkalmatlan bolygó építése kihívást jelent, hogy okos, funkcionális kolóniát építsen. A rossz tervezés nem a forgalmi dugókról szól, hanem a gyarmatosítók túléléséről. Tényleg nem szeretne áramszüneteket egy oxigénmentes helyen épített városban.





Egyénileg szimulált gyarmatosítók:

Minden gyarmatosító egyedi egyed, problémákkal és erősségekkel, amelyek befolyásolják a többi gyarmatosító igényeit és viselkedését. A dolgok igazán érdekessé válhatnak, ha vezető tudósaiknál ?alkoholizmus alakul ki túl sok hosszú laboratóriumi éjszaka után.





Futurisztikus Space Dome építés:

Retro-futurisztikus szuper szerkezetek, amelyek telepeseket, gyárakat és kereskedelmi épületeket tartalmaznak, saját „szomszédsági személyiséggel”. Hozzon létre olyan kolóniákat, amelyek minden másnál fontosabbnak tartják a tudományt, miközben a fáradt munkások elfogyasztják a fizetésüket egy helyi bárban, vagy utópiát próbálnak ki a csillagok között.





A Mars titkainak feltárása:

Az Asimov és Clarke klasszikus sci-fi ihlette Surviving Mars sok titkot rejt. Minden játék során a játékosok találkozhatnak a Mars egyik egyedileg kialakított rejtélyével. Ezeknek a titkoknak a feltárása nagy vagyont vagy szörnyű tönkremenetelt hozhat kolóniájára. Mi az a szféra, amely a HUB B gyarmaton kívül nyilvánult meg, és barátságos?





Véletlenszerű kutatási fa:

Kombinálja a statikus és a véletlenszerű kutatást kísérletezéssel, amely lehetővé teszi a játék minden egyes utazásához eltérő élményt. Új tudományos áttörést érhet el a Mars felszínének feltérképezetlen terepének feltárásával.





Egyedülálló retro-futurisztikus esztétika:

Elegáns, modern felfogás az 1960-as évek fényes futurizmusáról. A felfedezés és a kalandok ideje.





Széleskörű mod támogatás:

Készítse el fantasztikus épületeit, parkjait vagy akár rejtélyét, amelyet megoszthat a Surviving Mars kiterjedt és kényelmes módosító eszközeivel. Ossza meg legfinomabb alkotásait a közösséggel a tökéletes társadalom felépítéséhez.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Surviving Mars: First Colony Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: