Betöltés...

Rhapsody: Marl Kingdom Chronicles (EU) (Digitális kulcs - Switch)

Ár: 21.733 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Rhapsody: Marl Kingdom Chronicles tartalma:

- Rhapsody II: Ballad of the Little Princess teljes játék

- Rhapsody III: Memories of Marl Kingdom teljes játék





Rhapsody II: Ballad of the Little Princess

A zene találkozik a kalanddal a Rhapsody II: Ballad of the Little Princess című játékban! A Rhapsody: A Musical Adventure bájos folytatásában, amelyben a fiatal "Tomboy Princess" Kururu lép édesanyja, Cornet nyomdokaiba, és elindul saját útjára, hogy megtalálja a hercegét.



Történet

A Marl Királyság uralkodójának lányaként Kururu arról álmodik, hogy megtalálja a saját fényes páncélú lovagját, mint előtte az édesanyja. Most tizenkét éves, és úgy dönt, hogy saját útjára indul, hogy megtalálja az igaz szerelmet. Kururu azonban hamarosan rájön, hogy a boldogan élnek, míg meg nem halnak útja nem olyan varázslatos, mint amilyennek a mesék mutatják, és hemzseg a veszélyes fenevadaktól, sötét összeesküvésektől és más beláthatatlan akadályoktól. Vajon megtalálja-e a szíve erejét, hogy útját a végére járja, és megtanulja, mit is jelent valójában az igaz szerelem? Még több dallal, egy új, körökre osztott harcrendszerrel és egy új, mégis ismerős történettel kiegészítve a Rhapsody II készen áll arra, hogy nyugaton is bemutatkozzon a és megdobogtassa a szívedet!



Jellemzők:

- Új, körökre osztott harcrendszer, valamint kifinomult, gyorsabb tempójú játékmenet

- Merülj el a továbbfejlesztett látványvilágban és zenében, valamint a kibővített játékzenében!

- A "Tomboy Princess" Kururu utazása köré összpontosítva egy robusztus történetet élhetsz át, tele bájjal, humorral és persze szerelemmel!





Rhapsody III: Memories of Marl Kingdom

A Rhapsody III: Memories of Marl Kingdom-ban a zene és a szerelem átszövi a múltat, a jelent és a jövőt! A Marl Királyság és szereplői történetének befejező részeként ez egy olyan varázslatos történet, amelyet nem szeretnél kihagyni.



Az igaz szerelem a cél

Ismerd meg Cornet-et, a Marl Királyság uralkodóját, lányát, Kururu-t, a "Tomboy Princess"-t és más szerelmes lelkek történeteit a Marl Királyságban, amelyek a Rhapsody-sorozat múltját, jelenét és jövőjét ölelik át. Az igaz szerelem új és régi történetei várnak rád, többek között Kururu közelgő házasságának sorsa, két egymásnak feszülő szerelmes és egymással harcoló családjaik, valamint Cornet édesanyjának, Cherie-nek az utazása. A próbatételek és megpróbáltatások, amelyekkel mindegyik szereplőnek szembe kell néznie, olyan erőpróba elé állítják a szívüket, mint még soha. Vajon az igaz szerelem valóban győzni fog?



Jellemzők:

- Elbűvölő játékzene, amely a sorozat varázsát idézi, mindeközben új számokat mutat be

- Merülj el a humoros, mégis szívhez szóló történetek érzelmes gyűjteményében

- A Rhapsody-sorozat régóta várt és kedvelt befejezése nyugaton is debütál!

- Kifinomult, körökre osztott harcrendszer, kombinált karaktertámadásokkal és egy 3D-s kamerával kiegészítve

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Rhapsody: Marl Kingdom Chronicles (EU) (Digitális kulcs - Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: