Betöltés...

Roots of Pacha (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.651 Ft



A JÁTÉKRÓL

Légy részese egy virágzó kőkorszaki közösségnek. Fedezz fel "ideas"-t, háziasítsd a növényeket, barátkozz az állatokkal, és járulj hozzá falud fejlődéséhez. Játssz a barátaiddal kooperatív játékmódban, vagy fedezd fel a civilizáció korai napjait egyjátékos módban.



Hangolódj a természetre

Fedezz fel, gyűjts és termessz zöldségeket és gyógynövényeket. Ismerd meg a környező vadont, hogy megtaláld a barátkozni és háziasítani kívánt állatokat; halászd a sekély és mély vizeket, hogy megtudd, mi rejlik a mélyükben; valamint bányássz a legsötétebb barlangokban, amelyek tele vannak rejtélyekkel és titkos erőkkel.



Fejlődj

Indulj felfedező utadra, miközben olyan eszközöket és eszméket fejlesztesz, amelyek átformálták a primitív világot. Tanuld meg feldolgozni és tartósítani az élelmiszert, kezdd el a fémmegmunkálást, készíts gyönyörű kerámiákat és művészeti alkotásokat, emeld új szintre klánod szellemiségét, és találj fel új épületeket, hogy faludat tetszőlegesen bővíthesd.



Ismerd meg a klánt

Egy összetartó közösség biztosítja falud túlélését, mindegyiküknek megvannak a saját félelmei és álmai. Alakítsatok ki barátságokat, és győzzétek le együtt a nehézségeket. Növeld a faludat azzal, hogy meghívod más klánok lakóit, hogy veled éljenek. Vegyél részt primitív fesztiválokon és rituálékon Pacha, az anyatermészet és az elemei tiszteletére. És amikor eljön az idő, találd meg az igaz szerelmedet...



Játssz a barátaiddal

A játékot a nulláról fejlesztették ki a többjátékos támogatás szem előtt tartásával. Élj együtt a barátaiddal, és oszd meg tehetségedet és erőforrásaidat, hogy segítsd a klán fejlődését. Lovagoljatok együtt kedvenc állataitokon. Versenyezz a halászatban, szórakozz a fesztiválokon, és vegyél részt mérföldkőnek számító többjátékos jelenetekben.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Roots of Pacha (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: