Betöltés...

OUTRIDERS WORLDSLAYER (Steam) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.928 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Worldslayer kiegészítő lehetővé teszi, hogy azonnal belevethesd magad az Outriders új Worldslayer játéktartalmába. Az új rémségek kihívást jelentenek számodra, új fegyvereket, modokat és felszereléseket fedezhetsz fel, valamint tovább fejlesztheted a karakteredet az új PAX hibrid játékosztályfáin keresztül. Az emberiség reménye és túlélésre a te utazásodon múlik, mélyen az Enoch’s civilizációjának bölcsőjébe.



Jobb, mint valaha!

Ha túléled a kampányt, még nagyobb borzalmakkal nézhetsz szembe a Trials of Tarya Grata-ban, a vadonatúj végjátékban. Ami az Ascension Points-al társítva egy új, hosszú távú fejlődési rendszert biztosít kizárólag a legelkötelezettebb játékosok számára. Végezetül, nyomulj keményen az új Apocalypse nehézségi szinteken keresztül, ahol minden egyes lépcsőfok a 40. szintig növeli az esélyt, hogy hihetetlen Apocalypse felszereléshez és a játékot megváltoztató harmadik mod foglalathoz juthass hozzá.



Még több testreszabási lehetőség!

Ismerd meg a Pax képességfákat. Játékosztályonként 2 további képességfa-ággal bővülnek a testreszabási lehetőségeid a mélyebb szakosodási lehetőségek vagy az új hibrid játékmódok számára. Ez egy hosszú távú fejlődési rendszer, amelyet pusztán arra terveztek, hogy még erősebbé válhass. Ölj ellenségeket, gyűjts tapasztalat pontot és lépj szintet, hogy tovább szakosítsd a karaktered a 4 Ascension pont kategórián belül. Az új Apocalypse Tier System növeli a maximális felszerelési szintet, növeli a nehézségi szinteket, és ami a legfontosabb, javítja az általad szerzett zsákmányt is, mind a kampányban, mind a végjátékban.



Apocalypse szintű zsákmány és felszerelés modok

Az új Apocalypse fegyverek és páncélok még brutálisabbá tesznek, mint valaha. Immár dedikált játékosztályspecifikus Legendary páncélkészletekre, valamint univerzálisan felszerelhető 3 darabos felszerelésekre tehetsz szert. Minden új Apocalypse felszerelés rendelkezik azzal a halálos új harmadik mod foglalattal a megnövelt gyilkos erő és testreszabhatóság érdekében. Rengeteg új mod áll majd a rendelékezésedre, amelyekkel látványosan brutális módon növelheted mind a túlélőképességedet, mind a sebzésosztó képességeidet.



4 egyedi játékososztály

Folytasd a kiegészítőt a meglévő osztályaiddal, vagy készítsd el és szabd testre új Outrider-eidet. Választhatsz 4 egyedi, erős játékosztály közül, amelyek mindegyike a maga brutális képességeinek halálos sorával, képességfáival és Pax fáival rendelkezik, hogy még jobban meghatározd a személyes játékstílusodat.



Fegyverek és felszerelés

Testre szabhatod és fejlesztheted Outrider-eidet az új és erős Apocalypse tárgyakkal és fejlesztésekkel. Az Apocalypse tárgyak egy további 3. mod foglalattal rendelkeznek, hogy a felszerelésedet a játékstílusodhoz igazítsd. Valamint egy teljesen ingyenes Transmog rendszer is elérhető minden tárgyad számára.



Játékmenet

Folytasd a játékot egyedül, vagy csatlakozz akár 2 barátodhoz a drop-in drop-out kooperatív játékmódban, miközben egy gyorsan fejlődő bolygó borzalmaival küzdesz meg az apokalipszisben. Alkalmazd a képességeidet és készségeidet a játékosztály alapú képességfák mellett az új Pax képességfákkal a hibrid ágak fokozására. Ted próbára magad az összes Apocalypse szint ellen a növekvő erőddel, valamint növeld a Brutality, Endurance, Prowess és Anomaly Ascension pontjaidat. Szerezz hihetetlen zsákmányt, miközben új borzalmakkal nézel szembe a hatalmas végjáték-élményben Tarya Gratar ősi városában. Fejleszd tovább a meglévő karaktereidet, vagy használd az új szintlépésnövelőd, hogy egy 30-as szintű Outrider-rel felszerelkezve vághass bele a könyörtelen akcióba.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "OUTRIDERS WORLDSLAYER (Steam) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: