Betöltés...

Headbangers: Rhythm Royale - Deluxe Edition (EU+NA) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.404 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Headbangers: Rhythm Royale – Deluxe Edition tartalma:

- Headbangers: Rhythm Royale alapjáték

- Pigeon Pass

- Flock & Roll kozmetikai csomag

- Második kozmetikai csomag

- Harmadik kozmetikai csomag





A Headbangers: Rhythm Royale egy szórakoztató, ritmus alapú minijátékokkal teli battle royale játék, amiben te és másik 29 galamb küzdötök meg egymással, hogy aztán az egyikőtök elnyerje a Master Headbanger címet. Küzdj meg a többi galambbal észbontó zenei minijátékok keretein belül, tegyél keresztbe nekik a powerup-okkal, és gyűjts Crumbs-ot, a játékbeli fizetőeszközt, hogy személyre szabd a saját galambodat!



Minijátékok

Fogd a barátaidat, és küzdjetek meg egymással a minijátékok őrületén keresztül az online, cross-platformot támogató többjátékos módban. Mind a 23, 4 fordulós minijáték egy új kihívást tartalmaz egy izgalmas és egyedi zenei csavarral! A játékok során a fordulók egyre nehezebbé válnak, és a zenei őrület egyre fokozódik, egészen az utolsó fordulóig. A minijátékok próbára teszik majd a memóriádat, a ritmusodat, a reflexeidet, a reakcióidődet és ami a legfontosabb... a rap-képességedet! Az egyszerű irányításnak és a magával ragadó játékmenetnek köszönhetően ez a zenés játék mindenki számára jó szórakozást nyújthat.



Személyre szabhatósági lehetőségek

Hozd létre a saját galambodat több száz egyedi elem, köztük ruhák, sapkák, szemüvegek, hangok, gúnyolódások és még sok más segítségével. Minden egyes lejátszott meccs után Crumbs-ot kapsz, amelyet a boltban ruházatok, hangok és még megannyi más dolog megvételére használhatsz fel. A galambod egy vászon, amin a tárgyak kombinálásával megalkothatod a tökéletes galamb remekművedet, akárcsak a híres festők, Pigecasso és Michelangelcrow. A ranglista élén találtad magad? Megelőzted a barátaidat? Ne felejtsd el a nehezen felhalmozott Crumbs-jaidat játékbeli gúnyolódásokra költeni, hogy a győzelmeidet a többi galambtársad arcába dörgöld, és így még édesebbé tedd a győzelmedet!



Fejlődés

Teljesíts kihívásokat, hogy új testreszabási elemeket oldj fel a galambod számára, és haladj a Battle Pass-ben. A powerup-ok, az extra bónuszkörök és a körök teljesítése által gyűjtött Crumbs-ok és XP által te lehetsz a legstílusosabb madár a rajban.



Crossplay játék

Játssz együtt akár 30 galambbal bármilyen platformon. Nem számít, hogy a barátaid milyen eszközön játszanak, egy csapatba verődhettek, és közösen megküzdhettek a Master Headbanger címért.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Headbangers: Rhythm Royale - Deluxe Edition (EU+NA) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: