Betöltés...

Mordheim: City of the Damned (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.428 Ft



A JÁTÉKRÓL Üdvözlünk Mordheim: City of the Damned-ben!



Történet

Miután egy ikerfarkú üstökös lezuhant Mordheim-re, a City of the Damned félelmetes csatatérré változott, ahol a rivális harcos bandák ádáz harcot vívnak a kulcsfontosságú városrészek irányításáért, dicsőséget és vagyont keresve a nagyon értékes Wyrdstone-töredékek megszerzésével.



Játékmenet

A Warhammer világ megtizedelt birodalmi városában, Mordheim-ben játszódó Mordheim: City of the Damned egy körökre osztott taktikai játék, amelyben véres és halálos összecsapásokba vezetheted a hadseregeket. Szerepjáték-elemeket, gyors tempójú taktikai harcot és bonyolult egységszemélyre szabást ötvöz egy olyan káosz és rivalizálás által sújtott korban, ahol csak a legerősebbek maradnak életben. Válassz a Mordheim ikonikus csapatai közül, és vezesd seregeidet az epikus csatákban, ahol a hírnév és a dicsőség vár rád. A stratégiád biztosan a legjobb szövetségesed lesz! Látogass el a City of the Damned négy sarkába, hogy a szóló kampányban több küldetést is teljesíts.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Mordheim: City of the Damned (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: