Betöltés...

Returnal (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 37.568 Ft



A JÁTÉKRÓL

Törd meg a körforgást, hiszen ez a díjnyertes külső nézetes lövöldözős játék a golyópokol akcióját hozza el PC-re. Selene roguelike odüsszeiája egy sor megragadó grafikai és teljesítményalapú fejlesztéssel érkezik, hogy felejthetetlen utazást biztosítson. Ez magában foglalja a teljes Returnal-élményt, a Suspend Cycle, a Photo és a Co-op módokkal, valamint az első naptól kezdve benne lévő Tower of Sisyphus-t.



Háttértörténet

Miután kényszerleszállást hajtott végre ezen az alakváltó világon, Selene-nek egy ősi civilizáció kopár tájain kell keresnie a menekülését. Elszigetelten és egyedül találja magát, és foggal-körömmel küzd a túlélésért. Újra és újra vereséget szenved - minden egyes alkalommal, amikor meghal, kénytelen újrakezdeni az útját. A gyors, könyörtelen játékmeneten keresztül felfedezheted, hogy ahogy a bolygó is változik minden egyes ciklussal, úgy a rendelkezésedre álló tárgyak is változnak. Minden egyes kör új kombinációkat kínál, lehetővé téve számodra, hogy feszegesd a határaidat, és minden alkalommal más stratégiával közelítsd meg a harcot.



Co-op mód

A Co-op módban megoszthatod az utadat Atropos változó labirintusában egy másik PC-s játékossal. 5. Atropos ellenséges természete továbbra is megingathatatlan marad, de a csapatmunka lehetősége teljesen új dimenziót és túlélési eszközt ad. Minden játékos Selene egy másik változatát irányítja, különböző ciklusokból. Az egyes bioszférákban található Chronosis eszköz segítségével a gazdajátékos megidéz egy barátot, vagy egy másik véletlenszerű online játékossal kerül össze. A házigazda előrehaladása határozza meg a többjátékos ülés időtartamára rendelkezésre álló tárgykészletet.



Tower of Sisyphus

Amikor legközelebb a baleset helyszínén ébredsz, nézz felfelé. Látnod kell egy kaput a Tower of Sisyphus felé, amely elérhető, ha feloldottad az Icarian Grapnel-t. Ebben a toronyban készülj fel egy újfajta kihívásra. Ez egy szinte végtelenül felfelé ívelő kesztyű, ahol tisztán a harcra, arra, hogy milyen magasra építed a pontszámodat és a fejlődésedet, exkluzív tárgyakra, cserkésznaplókra és Selene történetének eddig még nem látott darabjaira koncentrálsz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Returnal (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: