Betöltés...

Call of Duty: Black Ops II UNCUT (Digitális kulcs - PC)

Ár: 53.720 Ft







A JÁTÉKRÓL



COD: A Black Ops II PC-n a nagy sikerű és díjnyertes Call of Duty: Black Ops nyomon követése. A lopakodó és rejtett küldetésekre összpontosítva a Black Ops II többet ígér ugyanezekkel, megfelelő módon növelve az előzetest a továbbfejlesztett Call of Duty élmény érdekében.

COD: A Black Ops II továbbfejlesztett grafikával büszkélkedhet, ami a Call of Duty teljes sorozatának vizuálisan legmegdöbbentőbb játékává válik. A helyszín már nem a hidegháború, hanem a közeljövő, a 21. század, ahol a technológia és a fegyverek egyesültek, és a hadviselés új generációja született.

Az egyjátékos mód most egy elágazó kampányt fog tartalmazni, amely a választásokon alapul, és több lehetőséget kínál a missziók újbóli felkeresésére, és minden alkalommal más-más döntést hoz a különböző eredményekhez. A többjátékos mód egy dolgot ígér - ugyanazt, de jobbat!

Jellemzők



A Call of Duty: Black Ops II meghúzza a játékosokat a közeljövőbe, a XXI. Századi hidegháborúba, ahol a technológia és a fegyverek összefogtak a háborúk új generációjának megteremtésében. .

A közeljövőben játszódó Call of Duty Black Ops 2 a 80-as és 2025-ben is megrendezésre kerül, és az Egyesült Államok és Kína közötti konfliktusba sodor . A feladatot megnehezíti az az egyszerű ok, hogy a volt CIA-ügynök, " Raul Menendez " egyszerűen úgy döntött, hogy elárulja munkáltatóját, és átveszi az irányítást az amerikai katonai infrastruktúra felett. Most fel van szerelve az Egyesült Államok hadseregéhez tartozó drónok seregével. Raul Menendez a saját területén fogja megtámadni az Amerikai Egyesült Államokat!

A Call of Duty Black Ops második részében az idő függvényében két különböző karaktert fogunk ábrázolni, Alex Mason és fia, David. A küldetések különféle környezetekben zajlanak majd, például Közép-Amerikában, Afganisztánban, Szingapúrban, Jemenben vagy Los Angelesben ... 2025-ös kalandja során a játékos a legjobbak legjobbjait fogja használni a futurisztikus katonai fegyverek terén.

A multiplayerről a Call of Duty Black Ops 2 játékfejlesztői keményen dolgoztak. Először egy új "Osztály létrehozása" rendszer születik, amellyel akár 10 különböző objektumkombinációt is létrehozhat, ami új szintre emeli a testreszabást. A játékosok hozzáférhetnek egy "verseny" módhoz, a közvetítés lehetőségéhez és a játék közvetítéséhez különböző eszközökkel a világ minden tájáról. Mindazok az új fejlemények azt mutatják, hogy a Call of Duty Black Ops 2 az e-sport szcéna egyik legnagyobb szereplője akar lenni a következő években.

A zombi módot illetően a fejlesztők három különböző játékmódot jelentettek be. Az első módot "Tranzit" -nak hívják, ebben a módban legfeljebb négy játékost lehet játszani egy nagy térképen, tele látnivalókkal és felfedezhető dolgokkal ... és természetesen sok zombival ... busszal gyorsabban haladhat egyik szektorból a másikba, ami szintén növeli annak esélyét, hogy elkapjon egy zombahorda. A "Tranzit" bizonyos szempontból egy "kalandot" kínál, hasonló stílusban, mint a Left 4 Dead, de nagyobb térképen.

A második játékmód a klasszikus "Survival", amelyben zombahordákkal kell küzdenünk zárt szinten. Jó tudni, hogy a szintek tulajdonképpen a nagy " Tranzit " térkép mód részei, amelyeket kivágtak és ehhez a játékmódhoz igazítottak.

Végül az utolsó nagy hír, hogy a "Bánat" mód olyan, mint a "Túlélés" mód, de ezúttal két 4 játékosból álló csapat és zombik hordái között. Ebben a játékmódban a játékosok nem ölhetik meg egymást, de megpróbálhatják csapdába ejteni a másik csapatot annak érdekében, hogy "segítsenek" meghalni. Nagyon sok móka jön!


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Call of Duty: Black Ops II UNCUT (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: