Betöltés...

SimCity (Digital Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.785 Ft



A JÁTÉKRÓL

A SimCity: Digital Deluxe Edition tartalma:

- SimCity alapjáték

- Heroes and Villains set kiegészítő

- French city set kiegészítő

- German city set kiegészítő

- British city set kiegészítő





Játékmenet

Teremtsd meg a várost, amire vágysz, és hozd meg a döntéseket, amelyek formálják a városodat és a benne élő polgárokat. Minden döntésnek, legyen az kicsi vagy nagy, valódi következményei vannak. Ha befektetsz a nagyiparba, a gazdaságod szárnyalni fog - de ez a Sim-jeid egészségének rovására megy, mivel a környezetszennyezés egyre jobban terjed majd. Vezess be zöld technológiát, és javítsd Sim-jeid életét, ugyanakkor kockáztasd a magasabb adókat és a munkanélküliséget. Fogj össze barátaiddal, hogy megoldjátok a globális kihívásokat: indítsatok űrsiklót, csökkentsétek a szén-dioxid-kibocsátást, vagy építsetek csodálatos csodákat. Versenyezz a globális és regionális ranglistákon, hogy te legyél a leggazdagabb, a legpiszkosabb, a legboldogabb vagy a legjobb település vezetője.



Jellemzők:

- Javítsd a Sim-jeid életét

- Minden döntésnek valós következményei vannak

- Versenyezz a globális és regionális ranglistákon!





SimCity: British City Set

Ebben a kiegészítésben szerepel a Big Ben, amelynek hatására a nagy vagyonú, közepes sűrűségű épületek brit stílusúvá válnak. Szintén ebben a kiegészítőben található a Double-Decker Bus Terminal.



SimCity French City Set

Ez a kiegészítő a francia stílusú infrastruktúrát, valamint Párizs legismertebb látványosságát, az Eiffel-tornyot és a francia rendőrkapitányságot mutatja be.



German City Set

Ez a kiegészítő magában foglalja a Brandenburgi kaput, amelynek hatására a nagy vagyonnal rendelkező, közepes sűrűségű épületek német stílusú épületekké alakulnak. Emellett a kiegészítő tartalmazza a német nagysebességű vasútállomást.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "SimCity (Digital Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: