Betöltés...

Total War: Warhammer Trilogy (Digitális kulcs - PC)

Ár: 20.809 Ft



A JÁTÉKRÓLA Total War: Warhammer Trilogy tartalma:

- Total War: Warhammer I teljes játék

- Total War: Warhammer II teljes játék

- Total War: Warhammer III teljes játék





Total War: Warhammer

Az Old World visszhangzik a szüntelen harcok zajától. Az egyetlen állandó a HARC! A Total War: Warhammer egy legendás méretű fantasy stratégiai játék, amely az epikus birodalomépítés addiktív, körökre osztott kampányát robbanásszerű, kolosszális, valós idejű csatákkal ötvözi. Mindez a Warhammer Fantasy Battles eleven és hihetetlen világában játszódik.



Légy a Legendary Lord

Parancsolj öt teljesen különböző fajnak: Bretonnia, a Birodalom, a Dwarf-ok, a Vampire Counts és a Greenskinek, mindegyiknek saját, egyedi karaktere, harci egységei és játékstílusa van. Vezesd seregeidet a háborúba a Warhammer Fantasy Battles világának hatalmas Legendás Lordjaival, fegyverezd fel őket legendás fegyverekkel, páncélokkal és halálos harci mágiával; ezeket az egyes küldetésláncokban nehezen kivívott harcok során szerezted meg. A Total War játékban először használd fel a mágikus erő viharát, hogy segítsenek a harcban, és szállj fel az égbe repülő lényekkel, a vad sárkányoktól és wyvernektől a gigantikus griffekig.



Vezess rendkívüli fajokat

Bretonnia lovagjai, a Birodalom vitézei, a bosszúálló törpék, a gyilkos vámpírgrófok és a zöldbőrű törzsek brutális orkjai és goblinjai. Minden faj teljesen más, saját egyedi karakterekkel, kampánymechanikákkal, harci egységekkel és játékstílussal.



Legendás karakterek irányítása

Vonulj hadba a Warhammer Fantasy Battles világának 12 Legendary Lord egyikeként, fegyverezd fel őket legendás fegyverekkel, páncélokkal, lovakkal és halálos harci mágiával, miközben egyedi narratív küldetésláncok sorozatán keresztül felfedezed a történeteiket.



Hódítsd meg a világot

A legelső Total War játék, amely fantasy környezetben játszódik. Az Old World Campaignben hihetetlen mélységet és a szabadságot tapasztalhatod meg, hogy egy gigantikus homokdobozos térképen hódíthatsz, ahogy neked tetszik. A csavaros, mágikus tájból kialakított, félelmetes és halálos lények hihetetlen sokaságával benépesített, fantasy stratégiát eddig elképzelhetetlen méretben élhetsz át.



Engedd el a szörnyeket

A Total War: Warhammer csatamezői visszhangoznak a sárkányok suhogásától és üvöltésétől, az óriások üvöltésétől és a szörnyeteg lovasság dübörgő patáitól. Földi és természetfeletti eredetű, hatalmas fenevadak egyaránt belevesznek a harcok közelharcába, és egyszerre több száz kisebb teremtményt ölnek meg.



A mágia szelének hasznosítása

Sújts le ellenségeidre mágikus viharokkal, olvaszd meg páncéljukat, fojtsd el harci kedvüket, vagy erősítsd meg saját erőidet pusztító varázslatokkal, amelyek felhasítják az eget és elnyelik a csatateret. Gyűjts varázslókat, sámánokat és nekromantákat seregeid mellé, és hajlítsd a titáni és kiszámíthatatlan energiákat szeszélyeid szerint.



Figyeld az eget

Zaklasd ellenségeidet törpe gyrokopterekkel, vesd magát a frontvonalukba félelmetes wyvernekkel, és érj el légi fölényt a repülő egységek lenyűgöző választékával, először egy Total War játékban. Teljesen új taktikai lehetőségek tárulnak eléd, ahogy szárnyas csatlósaidat nyílt csatákban és lehengerlő ostromokban veted be. Ráadásul ez a cím két jövőbeli folytatással és további tartalomcsomagokkal kombinálva minden idők legnagyobb Total War-élményét nyújtja majd. Egy epikus trilógia, amely újradefiniálja a fantasy stratégiai játékokat.







Total War: Warhammer II

A Total War: Warhammer II egy gigantikus méretű stratégiai játék. Válassz négy egyedi, változatos frakció közül, és vívj háborút a saját utadon - indíts hódító hadjáratot egy hatalmas és eleven fantáziavilág megmentésére vagy elpusztítására. Ez a játék két részből áll - az egyik egy körökre osztott, nyílt világú kampány, a másik pedig intenzív, taktikus, valós idejű csaták az New World fantasztikus tájain. Játssz, ahogyan akarod - merülj el a mélyen magával ragadó kampányban, tapasztald meg a korlátlan újrajátszhatóságot, és hívd ki a világot többjátékos módban a kedvenc egységeidből összeállított egyéni hadseregeddel. A Total War: WARHAMMER II több száz órányi játékidőt kínál, és nincs két egyforma játék.



Világméretű hódítás

Vegyél részt államvezetésben, diplomáciában, felfedezésben és építsd birodalmadat, körről körre. Foglalj el, építs és irányíts nyüzsgő településeket, és toborozz hatalmas seregeket. Fejleszd a legendás urakat és hősöket, és fegyverezd fel őket mitikus fegyverekkel és páncélokkal. Tárgyalj szövetségeket, vagy hirdess totális háborút, hogy leigázz mindenkit, aki a célod elérése közé áll.



Epikus valós idejű csaták

Parancsolj több ezer fős katonalégiónak intenzív taktikai csatákban. Küldj elő kegyetlen, elborult szörnyeket, tűzokádó sárkányokat és használj hatalmas varázslatokat. Használj katonai stratégiákat, állíts csapdákat, vagy használd a nyers erőt, hogy megfordítsd a harc menetét, és győzelemre vezesd seregeidet. A trilógia második része és a díjnyertes Total War: WARHAMMER folytatása, a Total War: WARHAMMER II egy lélegzetelállító új narratív kampányt kínál a játékosoknak, amely Lustria, Ulthuan, Naggaroth és a Délvidék hatalmas kontinensein játszódik. A Great Vortex Campaign egyre gyorsabb tempót diktál, hogy egy végleges és csúcspontot jelentő végjátékban csúcsosodjon ki, amely olyan élményt nyújt, amelyhez foghatót eddig még egyetlen Total War-cím sem nyújtott.



Hódítsuk meg a világot, együtt

A Total War Warhammer II minden egyes faja játszható lesz az egy- és többjátékos kampányban, valamint az egyéni és többjátékos csatákban. Mivel az egyes fajok két legendás lordja mindegyike saját, egyedi kampányindító pozícióval rendelkezik, lehetőséged lesz 2 játékos kooperatív kampányt játszani ugyanabban a fajban. Ha az 1. és a 2. részt is birtoklod, akkor a többjátékos módban bármelyik fajként játszhatsz.



A Total War: Warhammer II világa

Évezredekkel ezelőtt, a Káosz inváziója által ostromolva, a High Elf mágusok konklávéja hatalmas, árkán örvényt kovácsolt. Célja az volt, hogy elszívja a Winds of Magic-et a világból, mint egy víznyelő az óceánt, és visszavezesse a daemonikus hordákat a Realm of Chaos-ba. Most a Great Vortex megbicsaklik, és a világ ismét a pusztulás szélén áll. Hatalmas erők mozdulnak meg, hogy meggyógyítsák az örvényt és elhárítsák a katasztrófát. Mások viszont a saját keserű céljaikra akarják felhasználni a szörnyű energiákat. A verseny elkezdődött, és a világ sorsa a győztes kezében van.







Total War: Warhammer III

A Total War: warhammer trilógia kataklizmikus befejezése megérkezett. Gyűjtsd össze erőidet, és lépj be a Káosz Birodalmába, az elmebajos horror dimenziójába, ahol a világ sorsa fog eldőlni.



A Káosz szélén tántorog

Egy haldokló isten utolsó üvöltése átszakítja a világok közötti határt, és megnyit egy kaput a Realm of Chaos-ba. Ebből az örvényből a négy romboló hatalom - Khorne, Nurgle, Tzeentch és Slaanesh - emelkedik ki, sötétséget és kétségbeesést terjesztve. Kislev szigorú harcosai és Grand Cathay hatalmas birodalma a küszöbön áll, miközben egy bosszúszomjas démonherceg megesküszik, hogy elpusztítja azokat, akik megrontották őt. A közelgő konfliktus mindenkit elnyel. Legyőzitek a démonokat? Vagy parancsolsz nekik?



Állíts fel egy hatalmas sereget

Hét egyedi fajjal és több száz egységgel a parancsnokságod alatt állíts sereget, és uralkodj az epikus, valós idejű csatákban egy lélegzetelállító méretű és látványvilágú világban.



Építs birodalmat

Az eddigi legambiciózusabb és legátütőbb Total War címben merülj el egy magával ragadó történetben, amely elvisz téged a Realm of Chaos észbontó birodalmába és vissza. Alakítsd ki birodalmadat egy olyan stratégiai sandboxban, amely biztosítja, hogy nincs két egyforma kampány.



Válaszd ki a hősöd

Játssz 10 legendás lord szerepében! Vajon a Chaos Gods oldalára állsz, és a Daemonic Champions egyikét választod, egy ősi, átalakuló sárkányt játszol Grand Cathayból, a Ice Queen-nel véded Kislev fagyos nemzetét, vagy a Daemon Prince-ként a végső gonosztevőt játszod?



Engedd szabadjára belső démonodat

A Daemon Prince-t a testrészek és erők hatalmas választékával a saját egyedi tervedre szabhatod, így több milliárd lehetséges kombinációt hozhatsz létre a saját játékstílusodnak megfelelően.



Többjátékos káosz

A többjátékos mód most nagyobb, mint valaha. A hatalmas, 8 játékosra szabott Realm of Chaos többjátékos kampány, az intenzív 1 v 1 Domination mód, a Kislev és Grand Cathay köré épülő történetvezérelt többjátékos kampányok, valamint a rangsorolt és egyéni csaták révén nincs hiány a barátokkal való káosz okozásának lehetőségeiből.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Total War: Warhammer Trilogy (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: