Betöltés...

OU (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.866 Ft



A JÁTÉKRÓL

"Valahol és valaki között." U-chronia egy titokzatos világ, amely állandóan változik, mint egy könyv, amelynek lapjait folyamatosan összekeverik. OU, a főszereplő bőrébe bújva élheted át ezt a játék formálta élményt - anélkül, hogy tudnád, mi is ez valójában.



Tapasztalj meg egy különleges élményt

A hely U-chronia, egy fátyolos világ, amely a távoli múlt ködös emlékeiben létezik. OU, egy fiatal fiú, egy kiszáradt folyómederben ébred, saját emlékek nélkül. Találkozik Zarryval, egy lángoló farkú oposszummal, aki elkíséri őt a fiú történetének megismerésére irányuló utazásra. A Saudage Specter, aki kísérti a fiút; Gemini, aki pont úgy néz ki, mint ő; A The Weeping Woman "La Llorona", aki tragédiához vezeti őt. Mindannyian azért vannak ott, hogy megváltoztassák a történetet, és annak végkimenetelét.



Egy nosztalgikus, tollal rajzolt történet

A játékban megtapasztalhatsz egy, a gyermekkönyvek illusztrációira emlékeztető, tollal rajzol világot, amely egy hajdani szülőváros iránti nosztalgiával fog majd eltölteni, és amelyet gitárra és más hangszerekre írt zeneszámok kíséretében tapasztalhatsz meg. Ez a helyszín az, amely hátteret szolgáltat a titokzatos, egy valaki számára szánt történetnek.



Egy titokzatos játék

Az OU valami másnak – egy kalandjátéknak – álcázza magát, mint ami valójában, azért, hogy találkozhasson és interakcióba léphessen a valósággal. Az OU egyben egyfajta kihívás is – kihívás az egész játékipar számára.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "OU (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: