Betöltés...

Paleo Pines (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.922 Ft



A JÁTÉKRÓL

Üdvözlünk Paleo Pines-ban, egy bájos szigeten, amely barátságos dinoszauruszairól, furcsa lakosairól és titokzatos múltjáról ismert. Barátkozz dinókkal, és vedd igénybe a segítségüket, hogy rendbe hozd a farmodat és a terményeidet, hogy megteremtsd a hangulatos dinómenedékedet! Ezután indulj el társaddal, Lucky-val, hogy felfedezd a sziget titkait.



Indulj el a dinó-keresésedre

Indulj el dinótársaddal, Lucky-val, hogy felfedezd a sziget titkait és új dinókat fedezz fel. A szigetre érkezésedet a helyi lakosok kíváncsisággal fogadják, akik segíthetnek neked a küldetésedben (és talán még több munkát is adnak neked!). Lucky-val együtt építsetek egy boldoguló farmot, segítsetek a helyi falusiaknak, barátkozzatok imádnivaló dinoszauruszokkal, és ássátok elő a sziget elveszett történelmét, hogy felépítsétek a hangulatos dinómenhelyeteket.



Készítsd el a kényelmes dinómenedéked!

Állítsd fel az otthoni bázisodat a szigeten, miközben a paraszaurolófus küldetésedre indulsz. A Paleo Pines egy olyan hely, ahol kifejezheted egyéniségedet és kreativitásodat; nincs két egyforma farm! Építhetsz négyszögletes karámokat, vagy nem (bár a helyieknek lehet, hogy van ehhez valami hozzáfűznivalójuk!). Használd a dekorációt, hogy romantikus kertet alakíts ki, adj a farmodnak boszorkányos hangulatot, vagy légy teljesen farmer, és sorban és sorban műveld meg a földet. Ezenkívül alakítsd ki karakteredet tetszésed szerint a különböző funkciókkal, kurátorkodj össze egy színes ruhakollekciót - az egyes területeken különböző tárgyakat találhatsz -, és változtasd meg a stílusodat a ruhatár segítségével!



Fedezd fel és barátkozz a dinoszauruszokkal

Paleo Pines szigete a dinók szerelmeseinek álma! Pimasz dinoszauruszok gyűjteménye kóborol a vad területeken, arra várva, hogy a barátaid, valamint a farm segítői legyenek. Csábítsd őket közeledbe azzal, hogy a furulyáddal utánozod a hívásukat, majd pecsételd meg az üzletet egy finomsággal és egy megbízható simogatással! Szerezd meg a bizalmukat azzal, hogy hangulatos karámokat alakítasz ki, és megtanulod, mi teszi őket boldoggá. A dinók mozognak, és egyeseket nehezebb megtalálni, mint másokat, vagy csak különleges körülmények között bukkannak fel, így a sziget felfedezése során új felfedezések várnak rád. Ahogy a farmod növekszik, hamarosan egy dínómenedéked lesz az összes új barátod számára. Nézd meg a Dino Journal-t, hogy mindent megtudj a szigeten élő lényekről.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Paleo Pines (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: