Betöltés...

Story of Seasons: A Wonderful Life (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.554 Ft



A JÁTÉKRÓL

Eressz gyökeret az új farmodon a békés Forgotten Valley városában. Szerezz értékes emlékeket, miközben a barátságról, a családról és a gazdálkodásról szóló, generációkon átívelő történetet szősz. Varázsolj életet a vidékre a termények megművelésével és az állatok tartásával, találj rá a szerelemre a város barátságos népe között, és szerezz maradandó emlékeket a saját családoddal egy szeretett klasszikus farmertörténet újragondolásában.



Hozd létre a saját farmodat

Élj gondtalan életet a farmon, termelj bőséges termést, és ápold a földet a terméshozam növelésének érdekében. Nevelj aranyos állatokat, akik szeretetedért cserébe olyan hasznos termelést fognak hozni, amely tökéletes receptekhez, ajándéknak, vagy arra, hogy nyereség érdekében értékesítsd azokat a saját piaci standodon. Fedezz fel új állatokat, hozz létre hibrid növényeket és építs fejleszthető létesítményeket, hogy segítsenek neked az álomélet felé vezető úton.



Barátkozz meg Forgotten Valley lakóival

Találj új barátokat Forgotten Valley nyugodt városának bájos figurái között, és ismerd meg őket a teljesen új eseményeken keresztül! Ebben a szorosan összetartó közösségben rengeteg olyan emlékezetes karakter van, mint a pajkos Nature Spiritek, vagy a bolondos tudós, Darly, akik Forgotten Valley-t felejthetetlenné teszik!



A te történeted

Játssz férfi, női vagy nem-bináris karakterként, és szabd testre a külsődet, miközben nekivágsz az új történetednek Forgotten Valley városában. Függetlenül a karaktered nemétől, mind férfi, mind női karakterekkel kezdeményezhetsz romantikus viszonyt, így valóban az lehetsz, aki lenni szeretnél, és szerelembe eshetsz a szíved választottjával.



Ess szerelembe, alapíts családot és szerezz értékes emlékeket

Ha megtaláltad az igaz szerelmet, itt az ideje, hogy megállapodj és családot alapíts. Nézd, ahogy gyermeked az évek múlásával felnőtté válik! Örökölni fogja a farmot? Vagy máshol találja majd meg a hivatását? Segítsd a családod fejlődését a Forgotten Valley-ben töltött évtizedek során, és vezesd gyermekedet a neki megfelelő jövő megtalálásához vezető út felé.



A Wonderful Life egy új generáció számára

Éld át újra a szeretett történetet úgy, mint még soha a frissített látványvilággal, több házassági lehetőséggel, új állatokkal, szezonális eseményekkel és számos játékmenetet ért fejlesztéssel. Ez az újragondolt változat a legjobb módja annak, hogy egy új generáció is megismerje a régóta futó farmsorozat egyik legkedveltebb darabjának, az A Wonderful Life-nak a teljes eredeti szívét és báját.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Story of Seasons: A Wonderful Life (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: