Betöltés...

Vtol VR [VR] (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.888 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Vtol VR egy virtuális valóságra tervezett, közel futurisztikus harci repülős játék. Irányíts fejlett, többfeladatú repülőgépeket, a kezeidet használva kapcsolók felkapcsolására, gombok megnyomására és a virtuális repülésvezérlők kezelésére.



Játékmenet

Vállalj kihívások széles skáláját, amelyek próbára teszik repülési képességeidet, helyzetfelismerésedet és harci taktikáidat. Merülj el akciódús harci küldetésekben, bonyolult függőleges leszállásokban, repülőgép-hordozó műveletekben, légi utántöltésben és még sok másban. Készíts és repülj egyéni küldetéseket, amelyeket a beépített küldetésszerkesztő és térképszerkesztő segítségével megoszthatsz más pilótákkal. Csatlakozz pilótatársaidhoz online PVP vagy PVE többjátékos küldetések során!



Nem lesz szükséged extra hardverekre!

Ha van egy VR-készleted nyomkövetővel ellátott kontrollerekkel, akkor egy teljes virtuális pilótafülke áll rendelkezésedre, ahol kinyúlhatsz és interakcióba léphetsz a botkormánnyal és a gázkarral, kapcsolókat mozgathatsz, gombokat nyomhatsz, és még a katapultkart is meghúzhatod, ha a dolgok félresikerülnének.



Jellemzők:

- Realisztikus járműrendszerek, fizika, súly stb.

- Készítsd el a saját pályáidat, az egyéni pályaszerkesztővel

- Különböző cserélhető felszerelések - fegyverek, rakéták, stb.

- Teljesen interakcióképes pilótafülke a nyomkövető vezérlőknek köszönhetően

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Vtol VR [VR] (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: