Betöltés...

Dungeons 4 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.644 Ft



A JÁTÉKRÓLAz Absolute Evil és a megbízható szolgája, a Thalya nevű Dark Elf visszatérnek a Dungeons 4-ben, hogy ismét diadalmaskodjanak a jó erők felett. Építs egy hangulatos és kényelmes dungeon-t a teremtményeid igényeinek megfelelően, és uralkodj felettük, majd küldd ki őket az Overworld-be, emlékeztessék az ott élő jó embereket, hogy az Absolute Evil uralkodik a terület felett.



Törpökkel minden jobb

A törpök megérkeztek, hogy megépítsék földalatti erődítményeiket, így ezekkel a szívós kis fickókkal (bár nem szeretik, ha így hívják őket) meg kell majd küzdened a helyért és az erőforrásokért.



Minden nagyobb és jobb lett

A dungeon-ök most már négyszer nagyobbak, mint korábban, és sokkal több lény várja a parancsodat, hogy meghódítsák az Overworld-öt. Az Overworld is nagyobb, mint valaha. Szerezz „Evilness”-t különböző mini bossok legyőzése által, mint például a megszállottan harmonikus Unicorn, és használd őket arra, hogy az Overworld-öt a gonoszság biomjává alakítsd. Eljött a hatalmas seregek és az igazán terjedelmes dungeon-ök ideje!



Újdonságok

Thalya, az Absolute Evil megbízható és leghűségesebb beosztottja számára egy képességalapú Perk-rendszer biztosít lenyűgöző új képességeket. Ezen kívül pedig az Absolute Evil még jobban élvezheti a világi fölötti hatalomátvételt, a lényeknek való parancsolgatást, illetve a csatlósok pofozgatását a személyre szabható Evil Hand segítségével.



Csatlósok mindenütt

Olyan csatlósok várják az Absolute Evil parancsait, mint a Horde, az Undead és a Demons. Minden eddiginél több lény követi buzgón a kiadott parancsaidat, valamint ezentúl a Snotok is sokkal nagyobb szerepet kapnak.



Sokféleképpen lehet elmesélni egy történetet

Egy hosszú kampány vár rád, amelyet a már korábbi részekből ismert és kedvelt angol narrátor kíséretében élhetsz át, valamint számos skirmish pályán teheted próbára az uralmadat, mint az Absolute Evil.



Változtasd meg a világot

Terjeszd ki a gonoszságodat az Overworld buja és zöld környezeteire, hogy a sötét oldalra állítsd azokat, amelyek ebben a részben most még élénkebben és gyönyörűbben ragyognak a gonoszságodtól, ahogyan terjeszted azt a különböző biomokra.



Uralkodjatok együtt

A játék rendelkezik egy 2 fős kooperatív többjátékos móddal, amelyben a két játékos együtt menedzselhet egy-egy dungeon-t. A skirmish mód és a kampány összes pályája is játszható kooperatív módban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dungeons 4 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: