Betöltés...

Stargate: Timekeepers (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.412 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Stargate: Timekeepers egy valós idejű taktikai játék, amelyben egy csapatnyi specialistát irányítasz egy történetközpontú kampány során, amely egy eredeti, a Csillagkapu univerzumában játszódó történetet mesél el. Lopakodj egy újonnan alakult csapattal az ellenséges vonalak mögé, használd a karaktereid egyedi képességeit, dolgozz ki egy tökéletes tervet az időhurok rejtélyének feloldására, hogy leküzdd a Goa'uld veszélyt.



Vesd bele magad a Csillagkapu-univerzumba

A Stargate: Timekeepers a Stargate SG-1 fő sorozat 7. évadának végétől egy teljesen eredeti történetet mesél el, amely 14 narratívában gazdag küldetésen keresztül bontakozik ki. Kalandod az antarktiszi csata idején kezdődik, ahol Eva McCain parancsnok és csapata a CSK-1-et segíti az Anubis flottája elleni harc során. Valamivel később Eva és a specialistákból álló csapata új küldetést kap, amelynek köszönhetően egy új, a Csillagkapu-univerzumon belüli kalandra indulnak: segíteniük kell a Jaffa Ellenállásnak, hogy meg kell akadályozniuk brutális rituálékat, le kell csapniuk Moloc seregeire, és meg kell próbálniuk szövetségre lépni az Unas fajjal.



Vezess egy specialistákból álló csapatot

Lopakodj a specialistákból álló csapatoddal ellenséges vonalak mögé. Használd a saját és a többi karakter egyedi képességeit egyaránt, hogy tökéletesen összehangolt és kivitelezett tervek által térdre kényszeríts a fő sorozatból ismert számos fajú, és új, teljesen eredeti ellenfeleket egyaránt.



Használd a karakterek egyedi képességeit

Eva McCain született vezető és tapasztalt katona, az automata puskák mestere. Max Bolton rendkívül agilis és egy kiváló mesterlövész, aki ghillie-ruhába bújva képes megtalálni a tökéletes helyet, hogy nagy távolságból leterítse az ellenséget. Sam Watson képzett kém és műszaki tiszt, az idegen kütyük szakértője. Derreck Harper drónjai a legnehezebb feladatokat is elvégzik, többek között gyógyítják a szövetségeseket és hatástalanítják az ellenséges elektronikus eszközöket. Az alapcsapat a történet során új barátokra is szert tesz majd: A’ta, egy Jaffa lázadó és alattomos tolvaj, aki egy Ma'tok botot hordoz magánál, amely segíti őt a közelharcok során; Xugga, egy erős, de jóindulatú Unas veterán, aki egy kis barátjával együtt csatlakozik a csapathoz. Minden egyes karakter egyedi képességekkel rendelkezik: használd őket okosan, és kombináld őket megfelelően, hogy gyorsan leterítsd az ellenségeidet. A Tactical Mode segítségével tökéletesen összehangolhatod a karakterek akcióit.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Stargate: Timekeepers (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: