Betöltés...

Warriors Orochi 4: Ultimate Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 21.265 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Warriors Orochi 4: Ultimate Edition tartalma:

- Warriors Orochi 4 alapjáték

- Ultimate Upgrade csomag





Itt a legfelsőbb "Warriors Orochi" élmény! A "Warriors Orochi 4" végleges része, amely a Warriors Orochi 4: The Ultimate Upgrade Pack összes tartalmát tartalmazza.



A legjobb kollaboráció

Egy álomkollaboráció a Dynasty Warriors és a Samurai Warriors hőseinek főszereplésével! A Japán Háborús Államok korszakából és a kínai Három Királyság korszakából származó hősök sikeresen legyőzik a gonosz Orochit és véget vetnek uralmának. Miután leküzdötték a világ megmentéséért folytatott kétségbeesett küzdelmüket, hőseink visszatérnek saját korszakukba - legalábbis ezt hiszik.



170 játszható karakter - a Warriors-sorozat eddigi legtöbbje

Éld át a Warriors Orochi 4 történetét 170 karakter szemszögéből. 165 visszatérő a Dynasty Warriors, Samurai Warrior és Warriors Orochi univerzumokból - és öt új karakter csatlakozik a listához.



Bemutatkozik a "Magic" a sorozatban

Teljesen új kiegészítések a karakterekkel, akik erőteljes mágikus képességeket képesek bevetni, hogy eltöröljék ellenségeiket. A fegyverek és a mágia kombinálása pusztító támadásokat eredményezhet, amelyek megállítják az ellenséget.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Warriors Orochi 4: Ultimate Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: