Betöltés...

Darksiders + Red Faction: Armageddon + Metro 2033 + Company of Heroes Pack (Digitális kulcs - PC)

Ár: 25.741 Ft





A JÁTÉKRÓL



Hősök társasága



Viscerális második világháborús játékélményt nyújtva a Hősök Társasága újradefiniálja a valós idejű stratégiai műfajt azzal, hogy életre hívja a hőskatonák, a háború sújtotta környezetek és a dinamikus harctérek áldozatait. Normandia D-Day inváziójától kezdve a játékosok szövetséges katonákból álló csapatokat vezetnek harcba a német háborús gép ellen a II. Világháború legfontosabb eseményei között. A gazdag, egyjátékos kampány révén a játékosok rendkívüli eseményekbe sodorják a hétköznapi katonák mozis intenzitását, bátorságát és bátorságát.



Hősök Társasága: Ellenzéki frontok



A Hősök Társaságának következő fejezete, az Ellenzéki frontok egy pokoli háború sújtotta tájba taszítja a játékosokat, hogy vezessenek két csatában edzett sereget könyörtelen kampányokban a becsületért és az országért. A játékosok vezetik a kitartó brit 2. hadsereget a második világháború hősies felszabadításakor, a franciaországi Caenben, és a német Panzer Elitet irányítják, amikor a történelem legnagyobb légi inváziójának visszaszorításáért küzdenek



A Hősök Társasága: Talor of Valor



A Hősök Társasága: A Tales of Valor az Év játékának győztese és a legmagasabb minősítésű valós idejű stratégiai franchise cég, a Hősök társasága. A legyőzhető új kampányokkal, a parancsnokság egységeivel és a meghódítandó harctérekkel rendelkező Company of Heroes: Tales of Valor fejlett játékmechanikát és 3 epizodikus kalandot kínál, köztük 9 új küldetést, 3 új többjátékos módot és új képességeket, amelyeket el kell sajátítani.



Vörös frakció: Armageddon



Régóta szunnyadó gonosz bukkan elő a Mars barlangjaiból, felszabadítva Armageddont a bolygó gyarmatosítóin. Mivel ez az erő semmit sem áll meg az élet bolygójának megtisztításában, az emberiség a kihalás szélén áll. Red Faction: Az Armageddon kibővíti a kritikusok által elismert, legkelendőbb franchise-t új, úttörő kihívásokkal. Fogja meg lőfegyvereit és kalapácsát, és készüljön fel arra, hogy méretre vágja a világot ebben a rendkívül pusztító harmadik személyű lövöldözős lövöldözőben.



Metró 2033



Ebben a légköri túlélési első személyű lövöldözős játékban vegye fel Artjom szerepét, és váljon az emberiség utolsó megmentőjévé. Az apokalipszis már jött és ment, így az emberiség egy reménytelen sötét korban maradt. A túlélők a föld alá költöztek, és az elhagyatott metróállomások köré csoportosuló kis törzsekké szerveződtek. Amikor valami megpróbálja fenyegetni a metró polgárait, csak Artjom fedheti fel az igazságot a moszkvai földalatti várakozások előtt.



Darksiderek,



akiket a gonosz erők megtévesztettek, hogy idő előtt elérjék a világ végét, a War-ot - az Apokalipszis első lovasát - azzal vádolják, hogy megsértette a szent törvényt azáltal, hogy háborút indított az ég és a pokol között. Az ezt követő levágás során a démoni erők legyőzték a mennyei seregeket, és igényt tartottak a Földre.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 28 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Darksiders + Red Faction: Armageddon + Metro 2033 + Company of Heroes Pack (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: