Betöltés...

Decarnation (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.576 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL

A Decarnation egy történetben gazdag kaland- és horrorjáték. Oldj meg titokzatos rejtvényeket, küzdj meg felkavaró ellenfelekkel, fedezd fel az álmok és rémálmok fantáziavilágát, és nézz szembe a lelked legsötétebb részeiből előbukkanó legrémisztőbb szörnyekkel.



Hová menekülhetsz, amikor a téged üldöző szörnyek az elmédben lakoznak?

Fedezz fel egy egyszerre valóságos és metaforikus jelentéssel is bíró világot, és találd meg a belső és külső szörnyek elleni küzdelem kulcsát. Merülj el gonosz, kidolgozott környezetben kibontakozó, intenzív érzelmekkel teli történetben. Tapasztald meg a változatos játékmenetet, amely csavaros rejtvényekkel, fenyegető lényekkel, lovecrafti környezetekkel és metaforikus jelentéssel bíró minijátékokkal rendelkezik. A Decarnation az előző korok legjobb 2D-s kaland-horror- és túlélőhorror játékaiból, valamint Satoshi Kon (Perfect Blue) és David Lynch (Mulholland Drive) kultikus műveiből merít ihletet.



Történet

Párizs, 1990. Gloria élete mélyponton van. A kapcsolatai, a karrierje és az önbecsülése tönkremenetelével küszködő táncosnő egy új művészeti vállalkozásba kezd, amelyet egy titokzatos jótevő támogat. Vajon ennek a nagylelkű ajánlatnak hála Gloria élete jobbra fordul, vagy még rosszabbra, mint ezelőtt? A Decarnation egy túlélésről szóló, többrétegű pszichológiai rétegekkel rendelkező történet, amely a fizikai valóságban és a tudatalattiban lévő nehézségekkel való küzdelmet egyaránt feldolgozza. A játék során egy érzelmekkel teli, megdöbbentő történetet fogsz átélni, amely a végsőkig a képernyők elé szegez majd.



Játékmenet

A Decarnation a hagyományos túlélő-horror elemeket (rejtvények megoldása, barátságtalan környezetek felfedezése, halálos ellenfelek elkerülése stb.) ötvözi a legkülönfélébb, szimbolikus jelentéssel bíró minijátékokkal (rejtvények, reflex- és ritmusjátékok stb.), amelyek valós élethelyzeteket és metaforikus helyzeteket is tükröznek. Ha Gloria életének kulcsfontosságú elemeit sikerül feltárni, akkor azok segítségére lesznek az álmaiban felbukkanó, a groteszk és a magasztos keveredéséből létrejött szörnyek elleni harcában, amely a túlélésért folytatott küzdelmét reprezentálja. A való életben felmerülő problémák új kihívásokat teremtenek Gloria álmaiban, de az ott leküzdött kihívások megerősítik Gloria személyét a valós élet nehézségeivel szemben.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Decarnation (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: