Betöltés...

Painting VR [VR] (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.036 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Painting VR egy +10.000 négyzetméteres virtuális festőműterem korlátlan mennyiségű festékkel, inspiráló eszközökkel és mindenféle méretű vászonnal. Ha elkészültél, megoszthatod művedet a Painting VR közösséggel, vagy akár az egész világgal!



Szóval virtuális művész akarsz lenni?

Játssz és érezd a pihentető elégedettséget, amikor ragyogó, friss festéket teszel a vászonra. Először is, tanuld meg a színek, a festés és a kompozíció alapjait. Ezután a kéznél lévő eszközökkel és technikákkal kísérletezve csiszold a képességeidet, és válj a digitális művészek új hullámának részévé, mindezt anélkül, hogy utána takarítanod kellene. Az önálló fejhallgatóval bárhová magaddal viheted a stúdiót, ahová csak akarod!



Lazíts, inspirálódj, alkoss

A Painting VR ötvözi az inspiráló látványt, a hangot és a tapintást, hogy egy pihentető és kielégítő kreatív élményben merülhess el. Mélyebbre merülve rengeteg lehetőséget találsz festészeti képességeid fejlesztésére. A festésszimuláció realizmusának köszönhetően virtuális képességeid a való világban is működnek.



Ecsetek és eszközök széles választéka

Nagy ecsetek, finom ecsetek, precíziós ecsetek, fröccsenő ecsetek, szórófejes dobozok, festőhengerek, ebben a játékban minden megtalálható. Egy személyre szabott fúróval ezeket az eszközöket olyan módon kombinálhatod, ahogyan azt soha nem is gondoltad volna. Hát, elméletben lehetséges, de a való életben a következmények elég katasztrofálisra fordulhatnak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Painting VR [VR] (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: