Betöltés...

Second Front (Digitális kulcs - PC)

Ár: 20.799 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Second Front egy taktikus, második világháborús, körökre osztott stratégiai játék. Készítsd el és oszd meg saját forgatókönyveidet és térképeidet, vagy használd stratégiai tudásodat 48 ikonikus helyszíneken játszódó forgatókönyvben. Parancsold a több mint 40 féle gyalogságot és 216 tankot, járművet és ágyút.



Intenzív csaták és kihívást jelentő küldetések

A második világháború korában egy katonai erő parancsnokaként taktikai ügyességedet és ravaszságodat kell használnod, hogy csapataidat intenzív csatákon és kihívást jelentő küldetéseken vezesd keresztül. A fegyverek, járművek és felszerelések széles választékával a rendelkezésedre állva gondosan meg kell tervezned a támadásaidat, és ki kell manőverezned az ellenségeidet, hogy biztosítsd a győzelmet a csatatéren.



Képes leszel reagálni a változó helyzetekre?

A Second Front azonban nem csak a stratégiáról és a taktikáról szól - a háború emberi eleméről is. Gondosan kell kezelned katonáid morálját és fizikai állapotát, valamint felszerelésüket és lőszereiket. A parancsok kiadásának képességével pedig képes leszel reagálni a változó helyzetekre, és olyan stratégiai döntéseket hozni, amelyek mindent eldönthetnek a csatatéren.



Vissza a II. világháború napjaiba

A Second Front gazdag, részletes világával a játék visszarepít a II. világháború idejébe. Akár a stratégiai játékok tapasztalt veteránja vagy, akár csak most kezded, a Second Front olyan kihívásokkal teli és kifizetődő élményt nyújt, amely miatt mindig visszatérsz majd a játékhoz.



Jellemzők:

- A Second Front 48 epikus forgatókönyvet tartalmaz, amelyek a II. világháború ikonikus helyszínein játszódnak, köztük Sztálingrád - Factory District, Boriszov és Korosztyiciv.

- A Second Front tartalmaz egy szerkesztőt, amellyel nem csak egyéni pályákat, hanem teljes kampányokat is létrehozhatsz és megoszthatsz. A játékosok ezután megoszthatják alkotásaikat a steam közösséggel - így a Second Front egy végtelen taktikai sandbox-élményt nyújt.

- Készítsd el saját áruló pályáidat és forgatókönyveidet az integrált forgatókönyv- és térképszerkesztővel. Majd oszd meg szövetségeseiddel a steam közösségben.

- Parancsolj a csatatéren abszolút pontossággal és realizmussal. Manőverezd ki ellenfeledet, miközben kompenzálod a reális kitartó veszteséget, az egységek fáradtságát és más előre nem látható harctéri szempontokat.

- Válassza ki, hogy német, amerikai vagy orosz erőkkel játszik-e, és mindegyik nemzet egyedi vezetői befolyást gyakorolnak a csatatérre.

- Több mint 40 gyalogsági egységet irányíthatsz, mindegyiknek saját taktikai funkciója és stratégiai értéke van.

- Építs gépesített hadsereget több mint 216 féle tankból, járműből, lőszerből és fegyverzetből, beleértve MG-ket, lángszórókat, aknavetőket, páncélosokat és páncélökölöket.

- Az emergens AI viselkedésből felépített versenyképes AI nagyobb kihívást jelentő és alkalmazkodó ellenfelet biztosít a csatatéren.

- A könnyen azonosítható irányítás és mechanika miatt a Second Front könnyen játszható, míg a mélyreható stratégiai rétegek miatt kihívást jelent a játék elsajátítása.

- Játssz a legkülönfélébb terepeken, 30 tereptípussal, 148 féle rombolható és gyúlékony épülettel, híddal és környezeti darabokkal.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Second Front (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: