Betöltés...

EA Sports WRC (Digitális kulcs - PC)

Ár: 30.341 Ft



A JÁTÉKRÓLÉpítsd meg álmaid autóját az eddigi legnagyobb ralijátékban, az EA Sports WRC-ben, az első hivatalos FIA World Rally Championship videójátékban, amelyet a díjnyertes DiRT Rally sorozat mögött álló csapat fejlesztett.



Csináld magad

Tervezd meg és vezesd álmaid raliautóját a debütáló Builder móddal.



Írd újra a címlapokat

Versenyezz és győzd le a közelmúlt eseményeit a Moments módban a valós világ csúcspontjai és nosztalgikus visszatekintések mellett.



Dinamikus kezelési rendszer

A Codemasters híres, több felületen is használható kezelési modelljét továbbfejlesztették a WRC számára. Szabd a képességeidnek megfelelően, és tedd próbára a felületek romlásával kapcsolatos képességeket.



Immerzív

Élvezd az eufórikus pillanatokat, ahogy a tökéletes futamra törekedve küzdesz az elemekkel a földön, a havon és az aszfalton.



Authentikus

A több mint 25 éves rallyjáték-örökség alapjaira építve vezesd a WRC, WRC2 és Junior WRC autókat, a 2023-as szezon versenyzőivel, csapataival és felirataival. Tedd próbára magad az epikus WRC-autók és 70 történelmi jármű volánja mögött.



A világ körül

Monte Carlótól és Portugáliától Kenyáig és Japánig, küzdj meg 17 jelenlegi és korábbi WRC helyszínnel, több mint 200 szakaszon az induláskor.



A teljes élmény

Karrier, bajnokság, időmérés, platformokon átívelő többjátékos mód, Regularity Rally, részletes festésszerkesztő és még sok minden más.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "EA Sports WRC (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: