Betöltés...

Legion TD 2 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.887 Ft



A JÁTÉKRÓL



A Legion TD 2 egy indie versenyképes stratégiai / toronyvédelmi játék, amelyet ugyanaz a csapat készített, amely létrehozta a Legion TD modot a Warcraft III-hoz. Ezt a címet az AutoAttack Games fejlesztette ki és tette közzé 2017. november 20-án.



Mind az egyjátékos, mind a kooperatív mód elérhető azoknak a botoknak a játékosa számára, amelyek rendkívül könnyen vagy igazán nehézek lehetnek, attól függően, hogy mit választasz. A Legion TD 2 önmagában nem igazán toronyvédelmi játék, mivel ahelyett, hogy mindenféle tornyot építene, valójában harcosokat telepít, amelyek életre kelnek, majd megmozdulnak. Ezeknek a harcosoknak megvannak a maguk támadásai és varázslatai, amelyeket automatikusan használnak. A játék lényege, hogy a sávod biztonságban legyen a közeledő ellenségek hullámaival szemben, miközben halálos zsoldosokat alkalmazsz ellenfeleid leverésére. Az első játékost, aki elvesztette királyát, annak a mérkőzésnek a nyertesévé nyilvánítják, amely általában körülbelül 20 percig tart.



Vannak 2v2 és 4v4 játékmódok, amelyekben a csapatok bemutathatják taktikai képességeiket. A globális szerverek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy a világ minden tájáról több mint 75 egyedi harcossal, 6 légióval stb. Vegyenek részt harcban. Ha tetszik egy kis véletlenszerűség a játékokban, ott van a Mastermind mód, amely a randomizált harcosokhoz tartozik. Ez a cím heti egyenlegjavításokat kap annak érdekében, hogy folyamatosan versenyképes élményt nyújtson, amely mindig változik és változik.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Legion TD 2 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: