Betöltés...

MudRunner + SnowRunner (Digitális kulcs - PC)

Ár: 19.635 Ft



A JÁTÉKRÓL

A csomag tartalma:

- MudRunner teljes játék

- SnowRunner teljes játék





MudRunner

A MudRunner a legnagyobb off-road élmény, amely a játékosokat a vezetőülésbe ülteti, és hihetetlen terepjárók vezetésére hívja fel a játékosokat, akik extrém szibériai tájakon vágnak át, és csak egy térkép és egy iránytű lesz az útmutatójuk!



Terepjárók, vadregényes tájak, minden, amire csak vágysz

Vezess 19 nagy teljesítményű terepjárót, amelyek mindegyike saját tulajdonságokkal és csatlakoztatható felszerelésekkel rendelkezik. Teljesítsd a céljaidat és a szállítmányokat, elviselve a veszélyes körülményeket a vad, zabolátlan tájakon, szélsőséges körülmények között, dinamikus nappali-éjszakai ciklusokkal. Fedezz fel egy magával ragadó homokozó környezetet, amelyet továbbfejlesztett grafika tesz még jobbá. Győzd le a sáros terepet, a tomboló folyókat és más akadályokat, amelyek mind valósághűen reagálnak a játék fejlett fizikamotorja által hajtott járműved súlyára és mozgására.



Egy folyamatosan fejlődő MudRunner-élmény

A térképeddel, iránytűddel, csörlőddel és vezetési képességeiddel szövetségesedként, indulj egyedül, vagy csatlakozz akár három másik játékoshoz a kooperatív többjátékos módban. Töltsd le a szenvedélyes közösség által készített modokat, amelyekkel rengeteg tartalmat és folyamatosan fejlődő MudRunner-élményt szerezhetsz.



Jellemzők:

- Hatalmas off-road élmény

- 19 hihetetlen terepjáró szélesebb választéka

- Fedezd fel a hatalmas, zabolátlan szibériai homokozó környezetet

- Felújított grafika és fejlett fizikamotor az extrém realizmus érdekében

- Veszélyes célok és szállítások teljesítése extrém körülmények között

- Játssz egyedül vagy többjátékos kooperatív módban akár 4 fővel!

- Töltsd le a modokat a folyamatosan fejlődő élményért!







SnowRunner

Készülj fel a következő generációs off-road élményre! Vezess erős járműveket és győzd le az extrém, nyitott környezetet, teljesíts több tucatnyi kihívást jelentő küldetést egyedül, vagy akár 3 barátoddal együtt.



A SnowRunner erőteljes járművek vezetőülésébe ültet, miközben a valaha volt legfejlettebb terepszimulációval meghódítod az extrém, nyílt környezetet. Vezess 40 járművet olyan márkáktól, mint a Ford, a Chevrolet és a Freightliner, miközben nyomot hagysz egy zabolátlan, nyitott világban. Győzd le a sarat, a szakadó vizet, a havat és a befagyott tavakat, miközben veszélyes megbízásokat és küldetéseket vállalsz.



Bővítheted és testre szabhatod flottádat számos fejlesztéssel és tartozékkal, mindig az adott terep nehézségeihez igazodva, például kipufogócsővel a nehéz vizekhez vagy láncos gumikkal a hó elleni küzdelemhez.



A SnowRunner megannyi játékidőt kínál, akár egyedül játszol, akár kooperatív módban a barátaiddal. Ha pedig a kampánnyal végeztél, akkor sincs vége a mókának, mivel a játék támogatja a közösség által készített modokat, amikkel még számtalan játékidőt nyerhetsz magadnak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "MudRunner + SnowRunner (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: