Betöltés...

Stellaris: Astral Planes (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.032 Ft



A JÁTÉKRÓLAz Astral Planes lehetőséget kínál arra, hogy megtervezd a saját utadat, és navigálj a csodák és veszélyek sokasága között. Utazz át a térben és az időben lévő hasadékokon, hogy bepillantást nyerj furcsa, új valóságokba. Mit fogsz felfedezni egy határokat nem ismerő univerzumban?



Új alaprendszerek és technológiák

Nyiss fel új technológiákat, akciókat és ereklyéket, hogy váratlan módon manipuláld a teret és lépj kapcsolatba a galaxissal. Fedezz fel rejtélyekkel és lehetőségekkel teli új birodalmakat.



Új síkok felfedezése

Járd be az asztrálsíkokat, hogy felfedezd a legkülönfélébb egyedi helyszíneket, amelyek mindegyike a hétköznapokon túli tulajdonságokkal és jelenségekkel rendelkezik. Állj szemtől szembe lenyűgöző és félelmetes lényekkel, fedezz fel rég eltemetett titkokat, vagy dönts úgy, hogy a Riftworld Origin segítségével felfedezed múltad valódi természetét.



Új elágazó történetek

Találkozz a történet eseményeivel minden eddiginél több elágazó elbeszéléssel! Az Asztrálsíkok tele vannak meglepetésekkel, és nehéz döntésekre lesz szükséged ahhoz, hogy elérd a kívánt eredményt. Hozzátok meg a helyes döntést birodalmatok számára, és rajzoljátok meg a játékstílusotoknak megfelelő irányt.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Stellaris: Astral Planes (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: