Betöltés...

Goliath (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.481 Ft



A JÁTÉKRÓL

Üdvözlünk a Goliath világában, egy akció-kalandjátékban, melyben óriás robotokat készíthetsz és szörnyeket verhetsz pofán!



Történet

Miután átbotlasz egy rejtélyes hasadékon, egy titokzatos világban találod magad, amely száz halott civilizáció összezsúfolt darabjaiból áll. Az 1930-as évek Amerikájából származó romos épületek osztoznak a téren a roncsolt kalózhajókkal és a távoli jövőből származó űrhajók benőtt maradványaival. Számos hatalmas frakció küzd e furcsa és széttört föld uralmáért, de még a legerősebbek is reszketnek a földet bebarangoló hatalmas szörnyetegektől. Szerencsére te magad is képes vagy óriásokat építeni!



Játékmenet

Keress a világban olyan tárgyakat, amelyekből szerszámokat és fegyvereket készíthetsz, beleértve a Goliath nevű óriás robotruhákat, amelyek segítenek neked még a furcsa, hatalmas lényekkel szemben is, akikkel szembekerülsz! Egyszerű fából készült változatokkal kezdve megtanulhatod, hogyan készítsd el a Goliath-ok tucatjait a legkülönbözőbb anyagokból: fából, kőből, fémből és más, a világban fellelhető különlegesebb anyagokból. A Goliath-odat testre szabhatod és felszerelheted fegyverekkel, hogy minden helyzetre és a preferenciádra tökéletes opciókat hozz létre. A robotok azonban nem fognak minden problémát megoldani. Tárgyakat és szerszámokat is kell majd készítened, menedékeket és erődöket építened, és ki kell választanod, hogy melyik frakció mellé állsz a földön végigsöprő háborúban.



Maradj életben ebben a vad világban

Gyűjtsd össze az anyagokat, hogy megépítsd a túléléshez szükséges eszközöket, köztük gyógyító kenőcsöket, védőerődöket és még sok mást. Ahogy a világot felfedezed, egyre összetettebb recepteket tanulsz meg a jobb szerszámokhoz és fegyverekhez.



Egy élő világ

Fedezd fel a hullámzó prériket, sűrű erdőket, hátborzongató mocsarakat, fagyos tundrákat és még sok mást, mindezt teljes nappali/éjszakai ciklussal és dinamikus időjárással. Az időjárás és a terep befolyásolja az egyes Goliath-típusok teljesítményét, ezért győződj meg róla, hogy a megfelelő gépet használod a feladathoz!



Válassz egy oldalt

A Goliath világában számos frakció verseng az erőforrások és a területek feletti uralomért. Mindegyik frakció más-más stratégiai előnyöket kínálhat az egyedi fegyver- és robottervek révén, ezért gondosan kell megválasztanod, melyik frakcióhoz csatlakozol. Köss békeszerződést, vagy gyűjtsd össze a frakciódat, hogy felgyorsítsd a háborút

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Goliath (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: