Betöltés...

Total War: Warhammer II - DLC Collection (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 78.561 Ft



A JÁTÉKRÓL

Total War: Warhammer II - DLC Collection tartalma:

- Rise of the Tomb Kings kiegészítő

- Curse of the Vampire Coast kiegészítő

- The Silence & The Fury kiegészítő

- The Shadow & The Blade kiegészítő

- The Prophet & The Warlock kiegészítő

- The Hunter & The Beast kiegészítő

- The Queen & The Crone kiegészítő

- The Twisted & The Twilight kiegészítő

- The Warden & The Paunch kiegészítő





Rise of the Tomb Kings

A Tomb Kings négy játszható Legendary Lordot tartalmaz, mindegyikük saját képességekkel, kampánybónuszokkal, képességfákkal, küldetésláncokkal és kampányindító pozícióval rendelkezik mind az Eye of the Vortex kampányban, mind a Mortal Empiresben. Bár a Tomb Kings játszható az Eye of the Vortex kampányban, nem próbálják befolyásolni a vortexet, és ezért nem vesznek részt az annak irányításáért folyó versenyben. Ehelyett kilenc elátkozott Books of Nagash-t keresnek, és ez a keresés egy epikus csatában csúcsosodik ki magának Nagash fekete piramisánál. Mindegyik könyv egyedi kampánybónuszt biztosít, és egy lépéssel előrébb viszi a játékost a győzelemhez vezető úton.



Curse of the Vampire Coast

Parancsolj négy új Legendary Lordnak, valamint élőhalott kalózoknak, tüzéreknek, ágyúsoknak, és a mélységben lakozó ocsmány légiósoknak! Keress elveszett kincseket és a Pieces of Eigh elrejtett darabjait, hozz létre titkos kalózöblöket a gazdaságod finanszírozására, és fejleszd a hajódat, hogy új egységeket és erőteljes fejlesztéseket nyiss fel. A nagy Merwyrm Amanart a Great Vortex ingadozásai ébresztették fel álmából. Terrorizálja a tengeri útvonalakat, hatalmas viharokat idéz meg, és szeszélyből megtámadja a part menti kikötőket. Csak az tudja megszelídíteni a fenevadat, aki a Star-Metal Harpoon tud bánni, és immunissá válik mohó éhségére. A Harpoon-t azonban előbb meg kell találni, és egy titkos, ősi tengeri ének három versszakának segítségével fel kell éleszteni.



The Silence & The Fury

A Silence & the Fury Lords két új játszható Legendary Lordot hoz a Total War: WARHAMMER II-be. Indulj új kampányokba Oxyotl (Lizardmen) és Taurox (Beastmen) szerepében, akik mindketten hozzáférnek az egyedi új Lord- és Hero archetípusokhoz, harctéri egységekhez, kampánycélokhoz és -mechanizmusokhoz, és még sok máshoz. Ez a Lords Pack hat új Regiments of Renown is bemutat: a meglévő Lizardmen és Beastmen egységek elit változatait, megnövelt statisztikákkal, egyedi erőkkel és harci képességekkel.



The Shadow & The Blade

A Shadow & the Blade Lords Pack két új játszható Legendary Lordot hoz a Total War: WARHAMMER II-be. Indulj új kampányokba Malus Darkblade (Dark Elves) és Deathmaster Snikch (Skaven) szerepében, akik mindketten hozzáférnek az egyedi új Lord és Hero archetípusokhoz, harci egységekhez, kampánycélokhoz és -mechanizmusokhoz, és még sok máshoz. Ez a Lords Pack hat új Regiments of Renownt is bemutat: a meglévő Skaven és Dark Elf egységek elit változatait, megnövelt statisztikákkal, egyedi erőkkel és harci képességekkel. Minden legendás Lord saját, egyedi frakciómechanikát, küldetésláncokat, legendás tárgyakat, képességfákat és kampánytörténetet hoz magával.



The Prophet & The Warlock

A Prophet & the Warlock Lords Pack két új játszható Legendary Lordot hoz a Total War: WARHAMMER II-be. Indulj új kampányokba Tehenauin (Lizardmen) és Ikit Claw (Skaven) szerepében, akik mindketten hozzáférnek az egyedi új Lord és Hero archetípusokhoz, harci egységekhez, kampánycélokhoz és -mechanizmusokhoz, és még sok máshoz. Ez a Lords Pack emellett 21 új Regiments of Renownt is bemutat: a meglévő Skaven és Lizardmen egységek elit változatait, megnövelt statisztikákkal, egyedi erőkkel és harci képességekkel. A két hatalmas új Legendary Lords új küldetésláncokat, legendás tárgyakat és képességfákat is tartalmaz.



The Hunter & The Beast

A The Hunter & The Beast a Total War: WARHAMMER II legújabb Lords Pack csomagja. Két rivális Legendary Lordot mutat be a Warhammer Fantasy Battles világából, mindkettő saját célokkal, mechanikával, egységekkel és játékstílussal, mind az Eye of the Vortex és a Mortal Empires kampányokban, mind az egyéni/multiplayer csatákban használható. Két gazdag tematikájú új Legendary Lords vezeti saját frakcióját: Markus Wulfhart vezeti a Huntsmarshal's Expeditiont (Birodalom), Nakai The Wanderer pedig a Spirit of the Jungle-t. Mindegyik Legendary Lord saját, egyedi frakciómechanikát, küldetésláncokat, legendás tárgyakat, képességfákat és kampánytörténetet hoz magával.



The Queen & The Crone

A The Queen & the Crone az első Lords Pack a Total War: WARHAMMER II-hez. A High Elves és a Dark Elves erőit erősítve, híres rivális karaktereket és új ikonikus egységeket vezet be a Warhammer Fantasy Battles világából a kampányaidba és csatáidba. A csomag tartalma elérhető az Eye of the Vortex és a Mortal Empires kampányokban is. Két új legendás lord új küldetésláncokkal, varázstárgyakkal, képességfákkal, új kampánymechanikákkal és feladatokkal.



The Twisted & The Twilight

A Total War: WARHAMMER II-hez készült Lords Pack két új Legendary Lord-ot tartalmaz a Skavenek és az Wood Elves számára. Indulj új kampányokba The Sisters of Twilight (Wood Elves) és Throt the Unclean (Skaven) néven, akik mindegyike egyedi új Lord és Hero archetípusokhoz, harci egységekhez, kampánycélokhoz és -mechanizmusokhoz és még sok máshoz is hozzáférhet. Ez a Lords Pack hat új Regiments of Renown is bemutat: a meglévő Skaven és Wood Elf egységek elit változatait, megnövelt statisztikákkal, egyedi erőkkel és harci képességekkel.



The Warden & The Paunch

A Warden & the Paunch Lords Pack két új játszható Legendary Lordot hoz a Total War: WARHAMMER II-be. Indulj új kampányokba Grom the Paunch ("Greenskins") és Eltharion (High Elves) szerepében, akik mindketten hozzáférnek az egyedi új Lord és Hero archetípusokhoz, harci egységekhez, kampánycélokhoz és -mechanizmusokhoz, és még sok máshoz. Ez a Lords Pack hat új Regiments of Renown is bemutat: a meglévő Greenskin és High Elf egységek elit változatait, megnövelt statisztikákkal, egyedi erőkkel és harci képességekkel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 20 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Total War: Warhammer II - DLC Collection (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: