Betöltés...

The Legend of Heroes: Trails Through Daybreak (Digitális kulcs - PC)

Ár: 39.454 Ft



A JÁTÉKRÓL

Merülj el a Trails sorozat legújabb fejezetében a Kuro no Kiseki-vel, és éld át a kalandot továbbfejlesztett harcokkal, frissített látványvilággal és gyors játékmóddal!



Történet

A háború után Calvard példátlan vagyonra tett szert. A lakosság azonban egyre bizonytalanabbá válik, ahogy a bevándorlók száma növekszik, és a politikai reformok elszabadulnak. Kövesd Van-t, egy fiatalembert és helyi spriggan-t egy különleges küldetésen, amely többnek bizonyul, mint amire számított. Vajon a nemzet káoszba süllyed?



Játékmenet-változások

Az AT (Action Time) harcrendszer teljesen megújult, és zökkenőmentesen átvált a helyszíni csatákról a körökre osztott harcra. A hatodik generációs harci Xipha, forradalmi harci élményt nyújt, amely egyedülálló a Trails sorozat ezen kiadásában! Emellett a Topic rendszer lehetővé teszi, hogy a beszélgetési témák alkudozási zálogként való felhasználásával előnyre tegyél szert a csatában. Ezeket a témákat más karakterekkel való interakció során szerezheted meg a városban. A játékban megtalálható az Alignment rendszer is, amely lehetővé teszi, hogy megváltoztasd a karaktered három egyedi tulajdonságát, és befolyásold az olyan jellemzőket, mint a státuszuk, az erők, amelyekkel (vagy amelyek ellen) harcolnak, valamint még a történet menetét is.



Merülj el ebben a dinamikus kalandban a Kuro no Kiseki-ben!

A spriggan-ok élete csak egy a sok foglalkozás közül, amelyek a Calvard Republic-ból kerültek ki. Legyen szó nyomozós, tárgyalós vagy fejvadászos játékról, Van Arkride olyan munkákat vállal, amelyekkel nem lehet legálisabb forrásokhoz fordulni. Ez lehet olyasmi, amivel a rendőrség nem tud megbirkózni, lehet olyan munka, amit jobb, ha a közvélemény nem lát, vagy akár egy alvilági szervezet bűnözőjének felkérése is; amíg fizet és nem lépi túlságosan át a szürke határt, szinte bármilyen munkát elfogad, ami az asztalára kerül.



Jellemzők:

- Az AT (Action Time) harcrendszer teljesen megújult

- A Xipha harcrendszer forradalmi harcélményt nyújt

- A Topic rendszer lehetővé teszi, hogy a beszélgetési témák segítségével előnyre tegyél szert a harcok során

- A játékban megtalálható az Alignment rendszer is, amely lehetővé teszi, hogy megváltoztasd karaktered három egyedi tulajdonságát

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Legend of Heroes: Trails Through Daybreak (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: